Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dicker Max vs Su-100Y

dragon1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zastanawiam się nad premium tankiem i nie wiem który lepiej zarabia Dicekr Max czy Su-100Y prosiłbym o jakeś rady najlepiej screeny z pokazanymi zarobkami ,cena naprawy i ilością DMG. I jeszcze jedno pytanie czy Pay Safe card można kupic w dowolnej cenie czy są np. 25 zł 50 zł?

Opublikowano

Moim zdaniem Dicker max lepszy. (ale nazwa chujowa - doslownie).

Ja bym kupil na twoim miejscu PzIV Schmallturm

@ciekawostka

dick po szwabsku to gruby.

Pancerz tego czolgu tego nie pokazuje :P

shoob.png

Opublikowano

haah nazwa to zjeb*na jest :D

ale dick jest lepszy od su-100y

Age is just a number :)

Opublikowano

Ja brałbym (i wziąłem) Dicker Maxa, genialne działo, dobra mobilność, zajebisty camofactor, świetny ROF, świetny DMG, świetna penetracja, TD z krwi i kości:) Jedynie pancerza brak, ale nie można mieć wszystkiego. Często rzuca mnie na górę listy, generalnie nie spotkałem czołgu którego bym nie przebił, SU-100Y 1v1 przegrywa :)

Opublikowano

powiem tak su 100y to gowno po pierwsze nawet sie spokojnie schowac nie mozesz po drugie papier 4 tier mnie przebijal :D po trzecie dmg jest dobry ale reload i to ze kw 1 zarobisz wiecej to nie polecam

Opublikowano

d max to zajebisty czołg zarabia sr 20k na czysto bez premki nie musi wyjeżdzac całym czołgiem żeby strzelic ma doskonały kat obniżeniżenia działo 300obrażen ktore ładuje w 7 sec na załodze 100% i dosyłaczu moj osobisty rekord to 8k dmg na 8 t 7kili i 70 k kasy( 50 na czysto) a 1 pocisk 1k naprawa 5k

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam SU-100Y, sam mam obydwa czołgi, dicker zleci na dwie haubice, z SU już będą problemy, SU ma większe pierdolnięcie a Chujer Max takie sobie

Opublikowano

haah nazwa to zjeb*na jest :D

ale dick jest lepszy od su-100y

@ciekawostka

dick po szwabsku to gruby.

Pancerz tego czolgu tego nie pokazuje :P

Ja brałbym (i wziąłem) Dicker Maxa, genialne działo, dobra mobilność, zajebisty camofactor, świetny ROF, świetny DMG, świetna penetracja, TD z krwi i kości:) Jedynie pancerza brak, ale nie można mieć wszystkiego. Często rzuca mnie na górę listy, generalnie nie spotkałem czołgu którego bym nie przebił, SU-100Y 1v1 przegrywa :)

Ja Moim SU-100Y z 5 Perkami i Dosyłaczem szybszym celowaniem was zajebie... SU-100Y Jest o WIELE lepsze od Dicker maxa (dick pod angielsku znaczy penis ;D)SU-100Y z HE ściąga waszego Dickera na hita... Moge wklepać replaya jak na przegranej bitwie zarobiłem nim 70k na czysto!

Opublikowano

powiem tak su 100y to gowno po pierwsze nawet sie spokojnie schowac nie mozesz po drugie papier 4 tier mnie przebijal :D po trzecie dmg jest dobry ale reload i to ze kw 1 zarobisz wiecej to nie polecam

na treningowej to mnie kumpel I tierem przebijal jak mialem Dicekra na starym koncie teraz mam su100y i daje rade mialem nawet bitwe 9 killsow;) a dmg miazga nawet +500 z goldem jeszcze wiecej ale za to mniej penetry:] zazwyczj uzywam ich jak rzuci na 5/6 tier.A takim wiekszym - jest brak mozliwosci obnizenia,dziala ale jest dosyc mobilny napewno bardziej niz lowe czy t34 patrzac na rozmiary tego td

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Ja Moim SU-100Y z 5 Perkami i Dosyłaczem szybszym celowaniem was zajebie... SU-100Y Jest o WIELE lepsze od Dicker maxa (dick pod angielsku znaczy penis ;D)SU-100Y z HE ściąga waszego Dickera na hita... Moge wklepać replaya jak na przegranej bitwie zarobiłem nim 70k na czysto!

Nie penis, tylko fiut.

Po drugie, najpierw musiałbyś go zobaczyć, bo skampiony w krzakach ma DUŻO lepsze wartości camo niż twój SU-100Y

+ szybciej strzela i jest celniejszy.

Umarłbyś c:

Jest o WIELE gorszy od Dicker Maxa

shoob.png

Opublikowano

co z tego że dicker ma cienki pancerz? Co z tego że ma mniejsze dmg od su100y skoro jak o n jest w krzakach +jak ma pod kamuflaż załoge to jest niewidzialnyładuje 7 sec a su100y to z 500metrow idzie podswietlic działo ładuje mu sie 15sec przy 600obrażen dicer w takim razie w ciagu min zada ok 2600 obrażen su100y ok 2400 dicer ma celne działo nawet jesli jest celownik nieskupiony su100y jak to ruski z działem 122mm+ już nie takie celne :)wez dicera albo teraz przetestuj sobie go na testowym

Opublikowano

Jestem zwolennikiem radzieckiej mysli technologicznej, ale SU-100Y ma jedna zasadnicza wade o ktorej nikt tu nie wspomina. Piszecie o armacie, o pancerzu , o... ale nikt z Was nie pisze, ze to cos jest trudne do schowania na mapie. Pozostaja jedynie bydynki. Zadna siatka maskujaca czy ew. skill, po prostu nie ma sensu. Ten TD jest, jak ktos kiedys napisal, jak swieczka, tzn. przyciaga wszystkie czolgi od poczatku bitwy ;)

P.S.

Moje opinie opieram na graniu w wer. testowej

test

Opublikowano

Jestem zwolennikiem radzieckiej mysli technologicznej, ale SU-100Y ma jedna zasadnicza wade o ktorej nikt tu nie wspomina. Piszecie o armacie, o pancerzu , o... ale nikt z Was nie pisze, ze to cos jest trudne do schowania na mapie. Pozostaja jedynie bydynki. Zadna siatka maskujaca czy ew. skill, po prostu nie ma sensu. Ten TD jest, jak ktos kiedys napisal, jak swieczka, tzn. przyciaga wszystkie czolgi od poczatku bitwy ;)

P.S.

Moje opinie opieram na graniu w wer. testowej

Co z tego że ma mniejsze dmg od su100y skoro jak o n jest w krzakach +jak ma pod kamuflaż załoge to jest niewidzialnyładuje 7 sec a su100y to z 500metrow idzie podswietlic

Po drugie, najpierw musiałbyś go zobaczyć, bo skampiony w krzakach ma DUŻO lepsze wartości camo niż twój SU-100Y

Paysafecard kupisz w 20/50/100/300 zł a na twoim miejscu bym brał D.maxa bynajmniej nie jest tak wielki jak SU100Y

Really?

Kilka razy została wspomniana ta wada, a ty piszesz, że nikt o niej nie wspomina >_>

SU-100 Jest dużo lepsze od SU-100Y :U

shoob.png

Opublikowano

@up, masz racje, ze pisza o tym inni ;) Moj blad :( Troche sie zamotalem (cholerne pisanie z tele.) ta "wada" mial byc tekst na koncu mojego postu :) o tym przyciaganiu, tzn. kazdy chce mu przypier... ;)

test

Opublikowano

Moim zdanie dołorzyć troche golda i kupić PzIv S która jesr o wiele lepsza i bardzo dobrze sprawia się jako snajper ;p

Opublikowano

Nie penis, tylko fiut.

+ szybciej strzela i jest celniejszy.

Umarłbyś c:

Jest o WIELE gorszy od Dicker Maxa

W Dupie... Kto powiedział że będziemy grać w jakiejś płaskiej mapie z krzakami.. np na Himesdorf SU Miażdży waszego dicka

Opublikowano

W Dupie... Kto powiedział że będziemy grać w jakiejś płaskiej mapie z krzakami.. np na Himesdorf SU Miażdży waszego dicka

Na himmelsdorfie Dicker spierdoli zanim SU-100Y scentruje na nim celownik :P

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...