Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze czołg

Kakan16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam najlepszego czołga który będzie w np 2 3 4 5 6 9 10 itp najlepszy od wszystkich żebym mógł dość szybko się poruszać wierzyczka może się średnio poruszać ale ma walić że na 1 2 strzała pada ktoś a ja mam bardzo długo grać jaki polecacie czołgi najlepszy żeby się rozwijać od początku gry do końca gry

Pozdrawiam wiktorynka

Opublikowano

Szukam najlepszego czołga który będzie w np 2 3 4 5 6 9 10 itp najlepszy od wszystkich żebym mógł dość szybko się poruszać wierzyczka może się średnio poruszać ale ma walić że na 1 2 strzała pada ktoś a ja mam bardzo długo grać jaki polecacie czołgi najlepszy żeby się rozwijać od początku gry do końca gry

Pozdrawiam wiktorynka

Nie ma najlepszych czołgów, a gdy już będziesz chciał założyć następny temat to naucz się pisać po polsku.

Opublikowano

No ale najlepszy czołg są

Nie ma najlepszych czolgow, sa najgorsze.

A ty sie naucz pisac.

Zgubiles 7 i 8

Najlepsze na start sa rosyjskie do IS-7

Pierdolniecie jest.

shoob.png

Opublikowano

Widze ze coraz więcej dzieci (polaczków) gra w wot i jak widze na czacie "Polish noobs" to odrazu mi sie żal robi skąd pochodze bo to KURWA nie mozna narpierw poczytac a pozniej pisac ?, tak samo jak z wyzywaniem w kazdej grze polak jest uznany za idiote -.0

PS. Naprawde nie graj bo jak byś poczytał to wiedział bysnie ma najlepszego czolgu bo kazdy ma swoje wady i zalety oraz przeznaczenie

athlonsygnaturka.png

Opublikowano

Widze ze coraz więcej dzieci (polaczków) gra w wot i jak widze na czacie "Polish noobs" to odrazu mi sie żal robi skąd pochodze bo to KURWA nie mozna narpierw poczytac a pozniej pisac ?, tak samo jak z wyzywaniem w kazdej grze polak jest uznany za idiote -.0

PS. Naprawde nie graj bo jak byś poczytał to wiedział bysnie ma najlepszego czolgu bo kazdy ma swoje wady i zalety oraz przeznaczenie

dziwne bo ja jeszcze sie nie spotkalem z takim czyms zeby wyzywali polakow ;d

topic:

graj ruskimi heavy tankami ;]

Age is just a number :)

Opublikowano

Tak sobie mysle, ze nalezy najpierw zagrac w ta gre.

Poza tym, czytac tez trzeba umiec, bo juz bylo kilka odpowiedzi.

@alemamfaze

to widac ze malo grasz.

@AthlonX2

God, yes.

Brakowalo mi hejtow na polaczkow.

Here take my like.

shoob.png

Opublikowano

Tak sobie mysle, ze nalezy najpierw zagrac w ta gre.

Poza tym, czytac tez trzeba umiec, bo juz bylo kilka odpowiedzi.

@alemamfaze

to widac ze malo grasz.

@AthlonX2

God, yes.

Brakowalo mi hejtow na polaczkow.

Here take my like.

Gram sporo lecz mam tylko 3 poziomy ;/ i sam nie umiem się dobrać omg ;/

Opublikowano

Owszem, także wstydzę się czasem za swoich rodaków ale nigdy nie widziałem, żeby ktoś obrażał polaków. Aaa... przepraszam. Często, (przeważnie czesi) wyzywają polaków z powodu zbyt dobrej gry. Praktycznie, w większości gier polacy są zwartą grupą, która znacznie się wyróżnia. Szybko potrafią "opanować" gre i dojść w niej do perfekcji, oraz jak to polacy, wykryć bugi oraz luki w grze.

Opublikowano

Owszem, także wstydzę się czasem za swoich rodaków ale nigdy nie widziałem, żeby ktoś obrażał polaków. Aaa... przepraszam. Często, (przeważnie czesi) wyzywają polaków z powodu zbyt dobrej gry. Praktycznie, w większości gier polacy są zwartą grupą, która znacznie się wyróżnia. Szybko potrafią "opanować" gre i dojść w niej do perfekcji, oraz jak to polacy, wykryć bugi oraz luki w grze.

I tak zawsze więcej jest kretynów którzy w najmniejszym stopniu nie ogarniają najprostszych podstaw.

Jak myślisz dlaczego dlaczego nie raz w opisie kompani jest napisane żeby nie wbijali Polacy?

albo dlaczego czasami na czacie pojawiają się pytania czy pierwszy leming który zginał jest polakiem?

Ponieważ większość nie nie umie grac i jest tylko balastem w grze.

Jak z całego serwera mieli wywalić tych co potrafią grac to zostałyby moim zdanie może 20% graczy.

Co do najlepszych czołgów to trudno określić który taki jest.

Nie które będę najlepsze by się bronic a inne by atakować oraz znajda się takie które są bezużyteczne pod każdym względem( np. AMX 40).

Pewne czołgi są stworzone pod kompanie, CW czy turnieje np. takie francuzy które na randomach zazwyczaj szalu nie robią ale np. AMX 50 100 na ESL jest pogromca z op działem.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Czyli sam nie wiem może jakiś lekki najlepszy znacie co duże obrażenia zadaje takie mi się podobają szybkie zwinne i dużo walą.

Opublikowano

Najwiekszym idiotyzmem jest iść w strone is-7 ? dlaczego ? - poniewaz co z tego ze edzie mial juz np. is-3 jak nie bedzie potrafil strzelac do wiekszosci czolgów (tekstury z weakspotami sa dobre ale gracz ktory chce byc naprawde dobry nie instaluje takiego gowna) niech pogra niemcami/USA/i niech zagra sobie kv-3 i niech juz sobie idzie w tego is-7 jak kazdy my pisze, zapewne dlatego mo to niby najlepszy czołg, w sumie to nie jest taki PRO bo go st-1 bez problemu "jade" wystarczy sie skatować i nic ci nie zrobi bo ma mała pen w boczny pancerz ze chyba uzywa golda ammo a nizsze tiery.

Podsumowanie tego bełkotu pisanego bezmyslnie i z wieloma bledami ;)

Zagraj sobie wieloma linniami do V/VII tieru i zdecyduj co chcesz dalej odblokowywac bo błędem jest jak nowy gracz robi jedna linie i to jeszcze is-7 po czym w bitwach totalnie nim nie ogarnia bo bardzo widoczna dolna przodnia plyte pancerza

athlonsygnaturka.png

Opublikowano

Czyli sam nie wiem może jakiś lekki najlepszy znacie co duże obrażenia zadaje takie mi się podobają szybkie zwinne i dużo walą.

Tak jakby ktoś przypadkiem nie napisał, linia do IS-7

...

@UP

Ile czołgów on do tego IS-7 ma, zdąży się nauczyć.

Po drodze może jeszcze rozwijać np. TD amerykańskie :D

shoob.png

Opublikowano

Najwiekszym idiotyzmem jest iść w strone is-7 ? dlaczego ? - poniewaz co z tego ze edzie mial juz np. is-3 jak nie bedzie potrafil strzelac do wiekszosci czolgów (tekstury z weakspotami sa dobre ale gracz ktory chce byc naprawde dobry nie instaluje takiego gowna) niech pogra niemcami/USA/i niech zagra sobie kv-3 i niech juz sobie idzie w tego is-7 jak kazdy my pisze, zapewne dlatego mo to niby najlepszy czołg, w sumie to nie jest taki PRO bo go st-1 bez problemu "jade" wystarczy sie skatować i nic ci nie zrobi bo ma mała pen w boczny pancerz ze chyba uzywa golda ammo a nizsze tiery.

Podsumowanie tego bełkotu pisanego bezmyslnie i z wieloma bledami ;)

Zagraj sobie wieloma linniami do V/VII tieru i zdecyduj co chcesz dalej odblokowywac bo błędem jest jak nowy gracz robi jedna linie i to jeszcze is-7 po czym w bitwach totalnie nim nie ogarnia bo bardzo widoczna dolna przodnia plyte pancerza

Wiesz dlaczego wszyscy mówią, żeby iśc do IS-7 ? Bo rosyjskie czołgi są "proste". Szybko jeżdzą, mają sztuczny pancerz i pierdzielnięcie. Początkujący gracz może wyjechać, strzelić, odbić i jeszcze się cofnąć, czego nie zrobisz np. z niemcami. Dlaczego ja nie polecam amerykanów na początek ? Bo nie umie się ich wykorzystać. Wyjeżdzanie na otwarte przestrzenie to prosta śmierć. Trzeba wystawiać wieże, tak jak się da albo kątować, czego początkujący gracze nie potrafią. Co do IS-7, oczywiście, że nie jest najlepszym czołgiem X... Jeżeli stoi jest cieniutki. Jedynie jeżeli jedzie, trudno trafić w przednią płytę (od przodu) inaczej koleś leży...

Opublikowano

ludzie wszystkie czołgi mam to są bardzo bardzo gówniane śmieciowe

chce jakiś dobrych a nie gówno pudło gówno ...

dajci takie którymi najlepiej graliście zabijaliście itp ...ludzie OMG ;/

Opublikowano

A co ty chcesz Rattsa ? Żeby mieć dobry czołg, musisz do niego dojść. Nie ma niezniszczalnego, z atomowymi pociskami, które rozpierdzielają pół mapy... Boże co ty w ogóle nie ogarnąłeś jeszcze tej gry !? Człowieku, daliśmy ci rady, korzystaj z nich. I

Idź w linię do np. IS-7, E-100, T110E5 lub w niszczyciele fransuskie, niemieckie, rosyjskie lub amerykańskie. Albo arta...

Opublikowano

czołgi w tej grze sa dobrze zbalansowane , i nie ma najlepszego , wszystkie maja zalety i wady, sa lepsze lub gorsze na konkretnych mapach .

Moim pierwszym X tierem byl IS4 , zdecydowanie przyjemniejsze czołgi od lini is7. zwlaszcza gdy porowna sie papierowego is8 do STI ,

natomiast nowym polecam droge do t110e5 , lub brytyjskie HT

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Każdy czołg jest dobry na swój sposób . A co do czołgów polecam ci Rosyjskie Linia do Is-7 Albo Niemiecka linia do E-100 . Mausa ci nie polecam bo to jeden wielki klocek dla arty do jest raj ;p . I popraw ortografie . ;p

Opublikowano

czołgi w tej grze sa dobrze zbalansowane , i nie ma najlepszego , wszystkie maja zalety i wady, sa lepsze lub gorsze na konkretnych mapach .

Moim pierwszym X tierem byl IS4 , zdecydowanie przyjemniejsze czołgi od lini is7. zwlaszcza gdy porowna sie papierowego is8 do STI ,

natomiast nowym polecam droge do t110e5 , lub brytyjskie HT

Czołgi w tej grze nigdy nie były dobrze zbalansowane.

Przykładowo Hetzer z trollem jest poradzi sobie z każdym czołgiem do IV tieru a i niejednej V nie da szans na zwycięstwo.

M4 i PZIV z trollami strzelającymi co 5s i zabierające po 400hp.

Przepaść dzieląca czołgi z V tieru z tymi z VI.

Każdy czołg jest dobry na swój sposób . A co do czołgów polecam ci Rosyjskie Linia do Is-7 Albo Niemiecka linia do E-100 . Mausa ci nie polecam bo to jeden wielki klocek dla arty do jest raj ;p . I popraw ortografie . ;p

Nie każdy. Są wyjątki takie AMX 40 które w każdej sytuacji są mało użyteczne.

M3 Lee który dobrze ustawiony mógłby zrobić sporo ale przy ilości pizdzików z którymi musi grac długo się nie utrzyma.

Czołgi w wocie można podzielić tylko na te grywalne i te niegrywalne, na te dobre na randomach ale słabe na kompaniach/turniejach lub słabe na randomach ale za to OP na kompaniach/turniejach. Nie można o nich powiedzieć ze są zbalansowane.

860331433165800174608.png

Opublikowano

KAŻDY jest dobry do czego innego. Taki AMX40 jest dobry jako HT (świetne działo - 74 pene to dla was mało na T4???) i doskonały pancerz.

Niekoniecznie słabe na randomkach i OP na ESL/Kompanie. Taki T32 jest świetny na randomki, a do tego doskonały na ESL/Kompanie. AMX50 100 szału na randomach nie robi, ale tu się liczy wprawa.

Każdy czołg jest zbalansowany (na swój sposób oczywiście). Taki Jackson - dobry pancerz, dobre działo, dobre camo, dobry zasięg widzenia, dobra depresja działa, mobilność wystarczająca, do tego wieża.

Hetzer z Trollem - trudno, S40, T40 też mają trolla, a nikt tak nie pierdzi. Hetzer co prawda może ma tego trolla i pancerz i szybko się obraca, ale wolno się rozpędza, ma tragiczny zasięg widzenia, wielką półkę i papierowe boki,tył. Do tego celność i RoF. >.< Każdy czołg ma swój bilans. Nawet M3 Lee i AMX40.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...