Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa na Serwer Survival - Górzysty Spawn

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz plusika Sonikx, mi design tego spawnu pasuje do servera SG :) Oby tak dalej i więcej map rób.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, w tę mapę włożyłeś tyle samo pracę co w wiele poprzednich, czyli mało. Mapa jest do dupy, tak samo jak niektóre inne Twoje mapy.

Niestety, ale nie zasługuje na moje uznanie. Głównie ze względu na to że robiłeś ją ~10 minut (a może mniej?) i sama góra jest brzydka i nierealistyczna.

Oczywiście wiem że nie musi być realistyczna, ale ja takie klimaty lubię, i jest to moja osobista opinia ;>

Opublikowano

Hmm, w tę mapę włożyłeś tyle samo pracę co w wiele poprzednich, czyli mało. Mapa jest do dupy, tak samo jak niektóre inne Twoje mapy.

Niestety, ale nie zasługuje na moje uznanie. Głównie ze względu na to że robiłeś ją ~10 minut (a może mniej?) i sama góra jest brzydka i nierealistyczna.

Oczywiście wiem że nie musi być realistyczna, ale ja takie klimaty lubię, i jest to moja osobista opinia ;>

10min, Proszę bardzo zrób kopie tej mapy, 10 min ? w godzine nawet jej nie zrobisz.. O czym ty chlopie gadasz? Najwidoczniej nigdy nie tworzyłem takich rzeczy i nie wiesz ile czasu takie coś zabiera.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mogłeś włożyć odrobinę więcej pracy w projekt. Bardziej to czymś "ozdobić", dodać kilka szczegółów, dzięki czemu projekt nie wyglądałby tak pusto.

Sama góra, jak góra nie jest jakimś super cudem na skale światową. Wydaje mi się, że lepiej by to wyglądało, gdyby w środku był klimat jaskini (stalagmity, stalaktyty, jakiś pająk). Pewnie wnętrze zajęło więcej czasu, ale to samą struktura góry powinieneś się głównie zająć. Od dawna buduje i wiem, że zrobienie góry Voxelem nie zajmuje więcej niż 10 min, tym bardziej jeżeli mówimy o takich rozmiarach.

Opublikowano

Bardzo ładna mapa, widać, że duża czasu poświęciłeś, plusik.

Jak się przyda to pobiorę :)

mca.png

Zapraszam na server Mini-Game, ip: HiveMc.Eu Najczęściej gram w splegg'a!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...