Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft nowy "Nieudany" zakup

BuRaK xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wam też ludzie wmawiali że sie opłaca kupić premium? bo będzie można grać na serwerach only premium i mieć skina ? właśnie kupiłem mc premium i żałuje.Skin to skin źle nie jest.Ale serwery ?? grałem na jednym serwerze premium jest to serwer skkf;a a podobno jest tyle unikalnych serwerów only premium.Ale zauważyłem że dla premium są ciekawe launchery z modami więc to idzie na + Ale szczerze 104zł za mc sie nie opłaca ! powinien być jak kiedyś za te 50zł.Ale jak kupicie to macie raz na zawsze all wam działa i nie jesteście piratami.Więc i tak polecam zakup chodź nie jest taki "Udany".Zapraszam do dyskusji i pozdrawiam Krzysiek.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Ja kupiłem za 80 zł. Z oficjalnej strony minecrafta.

Ale co do tematu.

Jest parę fajnych serwerów ,ale nie dużo. Więc nieco się zawiodłem i nieco nie.

1389013572-U595569.jpg

Opublikowano

To, że serwer jest premium, nie znaczy że jest lepszy. Ja kupiłem MC nie dla skina czy serwerów, po prostu w podziękowaniu Mojangowi za tę wspaniałą grę :).

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

^^ja również.Choć jest to mój trzeci mc bo 2 były z allegro. A ja zapłaciłem 104zł za mc 2x up.Zawieść się ? nie zawiodłem się na mojang czy notchu tylko na serwerach.Kiedyś było dużo unikalnych serwerów minecraft.A teraz jest wszystko dla non premium. Nawet skina mogą mieć przez mineshafter.

33eHdSv.png

Opublikowano

Moim zdaniem warto kupić mc, jak szukasz doznań na "chujówkach skkf-a" to się nie dziwie że się zawiodłeś ...

Poszukaj na największym forum minecraft serwerów, tam zawsze są epickie serwery

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

^^Dobry pomysł. Skin również mam fajny ;D a serwerów poszukam .Jak coś to zeedytuje

33eHdSv.png

Opublikowano

Ja nie żałuję. Cieszę się, że kupiłem MC, a nie gram na wersji pirackiej, Arghh.

Mojang zrobiło kawał dobrej roboty i wolę za to zapłacić. Po za tym na wersji Arghh mam max 1-5fpsów, a na oryginalnym mam nawet 90.

Więc jest różnica. Co się dziwić, skoro tamten jest piracki.

Nie ma czegoś takiego jak Minecraft premium. Jest Minecraft i Minecraft zhackowany.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Hymm tylko ja na piracie miałem ponad 150fms a na oryginalnym mam 60 i nieraz takie lagi że musze relognąć mc ;/

A żałować nie żałuję ale wszyscy piszą że super super serwery itd. a jest tylko kilka porządnych polskich serwerów minecraft premium

33eHdSv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...