Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy czołg do zarabiania!

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o czołgi nie premium to zdecydowanie na 5 tierze KW :) nie ma czołgu na tym tierze którego nie rozwalę Wystarczy kryć brzuszek i dosyć duży kąt, najwyżej co gąski spadną ale nie trzeba się przejmować skoro ładujesz 4sec dmg 100+

Opublikowano

Jeśli chodzi o czołgi nie premium to zdecydowanie na 5 tierze KW :) nie ma czołgu na tym tierze którego nie rozwalę Wystarczy kryć brzuszek i dosyć duży kąt, najwyżej co gąski spadną ale nie trzeba się przejmować skoro ładujesz 4sec dmg 100+

jeszcze zalezy jaka lufa... ja np ta ktorka nie pamietam jaka. wale po 300 nawet nieraz 400 a nieraz to niestety ale 30 ;p i dlugo sie laduje ale ta lufa najlepsza jest. ale elc amx i tak lepiej zarabia

Age is just a number :)

Opublikowano

1. Jeździ się w nim z 122 mm U-11

2. KW-1 Jest gównem.

3. Są lepsze V do zarobków.

Dużo lepsze.

shoob.png

Opublikowano

2. KW-1 Jest gównem.

Dużo lepsze.

dkoladnie. kw-1 nei jest dobrym mm. najlepszy jest elc no i dobrze mi sie zarabialo jeszcze stugiem. ale to moje zdanie

Age is just a number :)

Opublikowano

Wlasnie zaczalem grac najwiekszym wrogiem wolverine, kawulcem, nie jest taki zly jak piszecie, na stockowym wpadlo mi dzis 7 killi, spory dmg i odznaka 1 klasy, no i stalowa sciana. Jednak poexpie sobie chyba jeszcze stuga bo strasznie mi sie on zawsze w bitwie podoba. ELC mam ale rzuca go w topie a wtedy to nie specjalnie sie gra.

Opublikowano

2. KW-1 Jest gównem.

Dużo lepsze.

a ty zawsze specjalista od wszystkiego szkoda ze jestes przecietnym graczem bo gadasz jakbys wszystkimi czolgami gral ja gralem all 5 do zarabiania i kv1 jest the best a w innym temacie wypowiadasz sie ze lowe lepiej zarabia niz t34 ciekawe twoje 1077dmg vs moje 1350dmg jakies + 20k dla mnie troche pokory chlopczyku

masz 892 eff wiekszosc ludzi na tym forum cie bierze a jak widze zawsze wpierdolisz swoje dwa slowa

Sig.pngczerwono u cb jak u nooba

a co do tematu kv-1 do zarabiania 85mm do zabawy 122 na gold mialem nim 1000 bitew wiec cos o tym wiem

SigUserBG.png

Opublikowano

a ty zawsze specjalista od wszystkiego szkoda ze jestes przecietnym graczem bo gadasz jakbys wszystkimi czolgami gral ja gralem all 5 do zarabiania i kv1 jest the best a w innym temacie wypowiadasz sie ze lowe lepiej zarabia niz t34 ciekawe twoje 1077dmg vs moje 1350dmg jakies + 20k dla mnie troche pokory chlopczyku

masz 892 eff wiekszosc ludzi na tym forum cie bierze a jak widze zawsze wpierdolisz swoje dwa slowa

a co do tematu kv-1 do zarabiania 85mm do zabawy 122 na gold mialem nim 1000 bitew wiec cos o tym wiem

To,że nie umiem grać, nie znaczy, że nie znam się na grze.

NA grze z tego co widzę znam się dużo lepiej od ciebie.

Co do czerwonych statów, 1500 bitew mam na artach/scoutach.

Tam naprawdę mam dużo do gadania podczas gry.

Trafisz, gdzie trafisz, ile walniesz artą, to nie zależy od ciebie.

Skautem - pojedziesz, tu musisz zdawać się na instynkt , bo raz pojedziesz tam, gdzie nikogo nie będzie, a raz spotkasz TD kampiące w krzakach i ściągające cię na hita.

Na dodatek, na niższych nie możesz przewidzieć ruchów pomidorów grających na pałę.

Na wyższych możesz kątować czy coś, a na niższych pomidor wyjedzie na idiotę żeby cię utłuc samemu ginąc.

Zależy do czego działo, oba uniwersalne, jednak "łatwiej" gra się 122mm.

I więcej można zdziałać niż 85mm.

@Down

Na razie wiadomo, że nerfią M4 i PzIV

shoob.png

Opublikowano

@Up

W następnej aktualce nerfią haubice także nie wiem czy nie lepsza będzie długa. Bo na twardszych już gold tak dużo nie da

Opublikowano

Może on nie jest takim Nolifem jak ty i gra dla przyjemności, nie dla eff i WN7?

Skoro grałeś wszystkimi zarabiarkami T5, to gdzie masz France, Brytolce, większość USA, Chinolce, T-34, SU-85 i wiele wiele innych?

Grałem WSZYSTKIMI T5 (od KV-1 po Chaffeego), to nawet Chaffeem wyciągam więcej kasy niż na KV-1, i nie wyjeżdżaj mi z średnimi obr itp, bo niewiele gorzej mam od ciebie...

Weźmy moje i twoje staty na ISie-3

Ty: 1069 średni DMG i średni exp 529. Olek ma 1369 i 683, a ja 1296 i 653...

Albo IS:

TY: 636, 412

Olek: 1109, 521

Ja: 1328, 840

O czym my gadamy???

PS: Naucz się pisać czytelne posty.

Opublikowano

do up

is-3 to gralem 3 miesiace temu jak chcesz swieze to patrz t32

ja 1460 dmg 850exp na 8 tierze nie masz lepiej

a tak gram dla eff i niestety musze zauwazyc ci co maja najslabsze eff zawsze najwiecej maja do powiedzenia

To,że nie umiem grać, nie znaczy, że nie znam się na grze.
NA grze z tego co widzę znam się dużo lepiej od ciebie.
Co do czerwonych statów, 1500 bitew mam na artach/scoutach.
Tam naprawdę mam dużo do gadania podczas gry.
Trafisz, gdzie trafisz, ile walniesz artą, to nie zależy od ciebie.
Skautem - pojedziesz, tu musisz zdawać się na instynkt , bo raz pojedziesz tam, gdzie nikogo nie będzie, a raz spotkasz TD kampiące w krzakach i ściągające cię na hita.
Na dodatek, na niższych nie możesz przewidzieć ruchów pomidorów grających na pałę.
Na wyższych możesz kątować czy coś, a na niższych pomidor wyjedzie na idiotę żeby cię utłuc samemu ginąc.

Zależy do czego działo, oba uniwersalne, jednak "łatwiej" gra się 122mm.
I więcej można zdziałać niż 85mm.

@Down
Na razie wiadomo, że nerfią M4 i PzIV

wedlug ciebie ty sie lepiej znasz na grze a ja lepiej strzelam we wrogow sam sie naucz a potem doradzaj a 122 bez celnosci dla pomidorow napewno trudniejsza

SigUserBG.png

Opublikowano

To ty chyba masz jakieś lefne konto, bo w tym temacie masz zdecydowanie więcej do powiedzenia niż ja albo olek...

Co do T32

Grasz z premką przez cały czas...

Ja grałem z premką jakieś 40bitew...

Ogarnąłem grę po 40 bitwach...

Przez te 40 bitew miałem średni DMG 700 i Exp poniżej 600

Teraz mam 1254 i 754...

O czym my gadamy...

Twoje HitRatio to 81%, moje 85%

Mam prawie 60% WN, ty zaledwie 54%

O czym my chłopcze gadamy?

Zapraszam na trening i weźmiesz to swoje KV-1. Zrobimy dwie tury, pierwszą wezmę BDRa, drugą Churchilla.

Co do KV-1:

TY: 580 i 499

Ja na Churchillu I: 664 i 617...

Opublikowano

mam teraz t34 od 3 miesięcy nie gram kv-1 wolałem zainwestować w prem i t34 kv-1 wszyskie bitwy bez premium jestem lekko lepszy od ciebie w statach wiec nie porównuj nas po wyglądasz gorzej premium nie poprawia eff wiec to że mam lepsze staty jest po prostu prawdą. a i tak miałbyś pewnie gorsze staty masz większośc bitew na niskich tierach z pomidorami na tyle bitew tylko 1 IX to cieńko

a jest taka zasada czym wiecej bitew tym lepsze eff gdy będe miał tyle bitew co ty to eff będzie dużo lepsze ok 1500

SigUserBG.png

Opublikowano

mam teraz t34 od 3 miesięcy nie gram kv-1 wolałem zainwestować w prem i t34 kv-1 wszyskie bitwy bez premium jestem lekko lepszy od ciebie w statach wiec nie porównuj nas po wyglądasz gorzej premium nie poprawia eff wiec to że mam lepsze staty jest po prostu prawdą. a i tak miałbyś pewnie gorsze staty masz większośc bitew na niskich tierach z pomidorami na tyle bitew tylko 1 IX to cieńko

>Na tyle bitew 1 IX to cienko.

Spoko, ale można chyba rozwijać kilka linii?

Z moją ilością bitew mógłbym mieć już X i coś jeszcze, a przy tym większy eff, bo nie pierdoliłbym się tyle z pomidorami na low tierach.

Zauważ, że my rozwijamy co się da, a nie jedno drzewko.

Obaj mamy T-50-2, Chaffee, on miał VK28.01 jak był na V, obaj mamy M41, a ja do tego Lorraine 155 50

Jakbyśmy cały ten exp przeznaczyli na jedną linię, mógłbym mieć już 2 X a on może i 3 i VIII

shoob.png

Opublikowano

Dla twojej wiadomości:

Ilość odblokowanych T8: 9

Ilość odblokowanych T7: 20

Ilość odblokowanych T6: Wszystkie...

Nie gram dla effi i czołgów, tylko dla przyjemności.

Po takiej ilości bitew już wiem gdzie strzelać każdemu czołgowi w grze, wiem w miare jak nimi grać.

Znam każdy czołg w grze poniżej T8 od deski do deski, wszystkie weakspoty czołgów do T9 i większość T10.

Twoja Effi na ISie-7 - 800

:D

I ty mi mówisz, że Effi wzrasta?

Grając tak dużo bitew z pomidorami (których więcej jest na wysokich tierach) obczaiłem tą grę.

Jeżeli będziesz grał tak jak ISem-7 (takie Effi) to przy takiej ilości bitew jaką ja mam to o 1200 możesz tylko pomarzyć.

Tak poza tym: przypierdalasz się do Eff i WN7 - temat o czołgach do zarobku...

Podstawówka nie boli, zawsze można do niej wrócić.

Jakim ty jesteś głupcem (RUN YOU, FOOLS! :D). Nie każdy bierze tą grę na tak poważnie (a widać, że podchodzisz do niej, jakby to było twoje własne życie). Chłopie, uspokuj się i ogarnij chormony.

Pisz na temat, a nie wpierdalasz się z czymś, wogl nie dotyczącym tematu. Piszemy tu o MoneyMakerach, nie Eff czy WN7.

Opublikowano

is-7 gram dla zabawy i to nie często zdobywam X tier i zaczynam next droge większość bitew is-7 jest na cw klan mam jaki mam ale wole mieć spoko ludzi niż tych co placzą jak przegrają a weakspoty też wszystkie znam wystarczyło miesiąc grania na leamonie

jak dla mnie celem gry jest zdobycie X dla cb sprawdzić wiele dróg każdy gra jak chce więc nie chwal się ile dróg zdobyłeś

a do olek222 jakbyś szedł jedną drogą może 1 X byś wyciągnoł przy takiej średnie exp

SigUserBG.png

Opublikowano

To ty się nie chwal swoim "zajebistym" Effi, bo to nie odzwierciedla twoich umiejętności.

Chcesz zagrać 1vs1 to zapraszam, jutro około 20 bardzo chętnie cię rozjadę.

PS: Skoro każdy gra jak chce, to po co się przywalasz do moich czołgów?

Opublikowano

jeżeli eff nie odzwierciedla umiejętności do pvp tym bardziej ale bardzo chętnie zagram tylko chyba nie masz czołgów na mnie w garażu mam t34,m103(stock),is-7,is-4 wiec raczej nie zagramy

eff nie odzwierciedla ale jest najlepszym porównawczym odnośnikiem

SigUserBG.png

Opublikowano

is-7 gram dla zabawy i to nie często zdobywam X tier i zaczynam next droge większość bitew is-7 jest na cw klan mam jaki mam ale wole mieć spoko ludzi niż tych co placzą jak przegrają a weakspoty też wszystkie znam wystarczyło miesiąc grania na leamonie

jak dla mnie celem gry jest zdobycie X dla cb sprawdzić wiele dróg każdy gra jak chce więc nie chwal się ile dróg zdobyłeś

a do olek222 jakbyś szedł jedną drogą może 1 X byś wyciągnoł przy takiej średnie exp

Kurwa, jakbyś był mądrzejszy i bardziej spostrzegawczy, zobaczyłbyś, że średni exp zaniżają mi tiery 2-5

Nie miałbym ich gdybym nie szedł we wszystkie linie.

Pozdro.

I tak twoje posty nie mają ni ładu ni składu, naucz się pisać.

Każdy gra jak chce - a sam przypierdalasz się, że ma mało IX

Zacznij myśleć.

Na IS, IS-3 mam średni exp 500+, więc, zaufaj mi, że dałbym radę wbić kilka X.

@UP

Jak masz T34 to dawaj Lowe vs T34

Zobaczymy, jak sobie pogramy.

Używasz golda, czy nie?

Mogę jechać cię na goldzie i bez.

DOBRA, KONIEC SPAMU, PRZENOSIMY SIĘ NA PW.

PRZESTAĆ SPAMOWAĆ

END

KURWA

FINITO

shoob.png

Opublikowano

jeżeli eff nie odzwierciedla umiejętności do pvp tym bardziej ale bardzo chętnie zagram tylko chyba nie masz czołgów na mnie w garażu mam t34,m103(stock),is-7,is-4 wiec raczej nie zagramy

eff nie odzwierciedla ale jest najlepszym porównawczym odnośnikiem

Dam ci troszeczkę fory i nie wezme T71 tylko Chaffeego.
Opublikowano

Dam ci troszeczkę fory i nie wezme T71 tylko Chaffeego.

haha śmieszny jesteś na shota cie zdejme i się szybko skończy moge zaraz kupić t20 lub kv-13 to szybko cie wykończe

Dobra, bo inaczej nie zauważycie.

Koniec przechwałek, koniec gróźb, przechodzimy na PW.

Warna dostać nie chcę, więc zamknąć mordę i spamować sobie na privie.

Dziękuję.

@down

przenieśliśmy się na Pw i juz bedziemy grzeczni

nie trzeba zamykać

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...