Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nagrywka] [vTekst] cxxus vs Jamajkas

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1357920330-U286162.png

Wyzywający: cxxus

Wyzwany: TY!

Wstawienie prac do: do 3 dni

Głosowanie do: do 3 dni

Tematyka: Bragga

Notatka: Aby nie było nieporozumień - chodzi mi o nagranie, czyli piszesz tekst, nagrywasz go pod bit i to wysyłasz.

P.S - Zaraz oberwie mi się od Majkena, za to, że znowu chcę nagrać bragge - zacząłem uczyć się pisać normalnych tekstów, ale, że na razie bragga wychodzi mi najlepiej, to w tym chcę się z kimś zmierzyć.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Ziom, ja bym mógł pojechać, ale nie mam dostepu do studia, więc z gównochodu będę musiał nagrywać, będę miał zjebaną jakośc ;) Wchodzisz?

Opublikowano

Sorry za późną odpowiedź, tak nagrywaj też nagram swoje i wrzucę.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

On chyba nie odda pracy. Nic nie odpisał, ani nic. Jamajkas, wrzuć swoją prace.

Opublikowano

Jeszcze nie mam beatu ani tekstu, napiszę, coś, nagram i wrzuce

@Beat wybrany, tekst napisany, jutro nagram

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Ziom.. Czemu taka słaba jakość? Wgl nic Cię nie słychać, a bassy w słuchawkach rozpierdalają bębenki w mózgu ;/
W feat'cie ze mną było w chuj lepiej, nie rozumię.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

O KURKA :D

Sorry, zapomniałem o tym zupełnie [rzadko na forum zaglądam - a jak już to na laptopie, a nagrywki, etc prowadzę na kompie], mogę o przedłużenie poprosić? Jutro postaram się wrzucić ten kawałek.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...