Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Włamanie] Na konto google , fb.

CorodexTroll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Własnie w ostatniej chwili ktoś włamał się na moje konto FB . Odzyskałem wszystko poprzez maila , ale chwile po tym ten koles włamal się na maila i zmienił wszystkie passy . Jestem bardzo zdenerwowany , co robić w takiej sytuacji ?

Opublikowano

Zakładasz nowego maila czy coś i do nich piszesz. Na jakiej poczcie było konto?

Opublikowano

tylko jak . Keyloggera musiał by wsadzić mi go ON prawda? A nic od tej osoby nie pobierałem . Jestem zielony w tych sprawach . Jeżeli ktoś mógłby mi doradzić jak zeskanować kompa pod kątem keyloggerów to byłbym bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Lol, uruchamiasz antyvira,najlepiej ten który masz albo skanery online,typu vitustotal.com. Albo kup Emsisoft Mamutu,ma monitor behawioralny i analizuje wirusy

Opublikowano

Hmm po pierwsze to pisz do supportu poczty i fb, a później się zajmuj znajdywaniem key'a ... Bo do tego czasu, to najpewniej na Twoim koncie na fb będą bardzo ciekawe historie na Twój i niekoniecznie temat ;P Brat kiedyś miał włamanie, napisał i zablokowali konto.

Opublikowano

Może jak zakładałeś konto na gmailu to podałeś zabezpieczający adres email ? Bo jak tak to możesz odzyskać passy poprzez zabezpieczający email

Opublikowano

Włamanie na E-Mail może być karalne, bynajmniej kiedyś tak było, nie wiem jak teraz. Może po prostu miałeś słabe hasło? Nigdy nie podawaj na innych portalach tych samych haseł.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

przeskanuj kompa antywirusem dr web cure it. na początku cure it samo ci włączy szybkie skanowane, wyłącz je i włącz pełne.

// 1600 postów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...