Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mixedmt2 Pl [Hamachi]

Hadam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym przedstawic wam MixedMT2

na start:

Bojowiec troche kasy i moze lvl (jak ktos bedzie noobil to nie dajemy nic lvl dla zasłuzonych EXPIC SAMEMU)

GRAMY W CHUNJO

Sieci:

MixedMT2

MixedMT2/2

i tak do /5

haslo : 12345

Reje (pod hamachi trzeba byc podpietym)

http://5.197.101.17

Spol

http://www.speedyshare.com/files/19863633/MixedMT2.exe

Scan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/4f6d0d106060a69671541914eb33cd7138823e03329198cee7d937d52fdfddbe-1261168194

U handlarzy itemy 65 lvl + szkaty itp mili gm'owie

czesto sa eventy i inne niespodzianki

Ogolnie ten server jest dla osob lubiacych sie bawic i nie meczyc ^^

Serv narazie jest pusty tylko pare osob ; d

Raty po 500

PS mozna robic bronie 80 lvl i bedzie mozna hwanga robic oraz pierwszorzedne buty

Opublikowano

serw fajny i warty uwagi ocena serwa 5/5

jak chcesz se grać na takim PVP to graj ale wg, mnie nie ma sensu gry.

Mój nick : OlejeCiTwarz, ogólnie co z twarzą związane *.*

Opublikowano

no zapowiada sie Ciekawie xD zara sie zobaczy :)

Szukasz [GM] Napisz Bylem Juz Na Kilku Privach:) GG:13032500

Budowniczy
Opublikowano

Nie polecam serwera takie lagi,że nie da się expić

Poza tym gm jednym daje lvl,stalki,itp a innym nawet nie odpisuje.

Opublikowano

Na początku wyglądało to fajnie, błyskawiczna rejestracja, mało ludzi, a po 5 minutach serwer zamienił się w horror, w m1 z 20+ napków piszących wciąz "gm daj lwl", "gm daj skile" i dalej nie będę wymieniał... NPC standard, a żeby kupić broń na 65 musimy iść do rybaka... Jak dla mnie lepiej by było zrobić to u handlarza bronią ;) Tylko jedna tarcza na 61, czyli tradycyjnie - wojowi wiatr w oczy wieje ;) Ceny KD nie zmienione... Co 9 KD (jeśli mamy 1,8kkk) musimy lecieć do Rybaka żeby zrobić "buga z tarczą".

Modna sygnatura.

Opublikowano

Gm noob mial sie za pana ''jak bedziecie nobili to nic nie dam'' napisalem do gm zeby dal lvl oczywiscie napisalem prosze, po 10 min znowu napisalem a on ''Nie dam bo spamujesz'' server do duupy

Metin2US New World Shinso Woj Himeron Body 60lvl+ ON

Metin2US New World Shinso Szamanka ZonaHimeron Buffer 48lvl+ ON

Metin2PL Monastyr Shinso Wojowniczka Mental Haraix lvl 68lvl OFF

Metin2PL Monastyr Shinso Wojownik Mental SieHimeron97 lvl 73 OFF (Oddany)

Opublikowano

Kurwa to ma byc serwer? to jest kurwa jedno wielkie gowno !!!! ok zaczynam gre widze GM ,to sie pytam i ladnie prosze czy da mi lvl i konia ...to musialem czekac na konia z 5 minut a na lvl z 10 ..i odrazu poprosilem go o skille...napisalem do 2 czy dali mi by skille ,i ladnie poprosilem i nic nie odpowiedzieli ,potem pol godziny pozniej gm zaczal dawac skille,ja ich prosilem pol godziny ,i mi nie dali,przyszedl koles poprosil i odrazu dostal,jebane cwele mysla ze sa gm to moga all....Tak samo przy metku 90 lvl GM wlaczyl sh (na chuj kurwa gm sh,chyba zeby serwer lagowac) i kazdy mowi : lol sh itd ...a on na to Jestem GMem nupku : ) ....GOWNO NIE SERWER !!! NIE POLECAM !! LAGI NA SERWIE ,NIE MOZNA STAT ROZDAC,NIE WCHODZIC NA SERWER !!

Opublikowano

Serwer słąby, niby GM mily itd a g.p[rawda :) ciezko z nim sie dogadac na jakikolwiek temat, czekalem cierpliwie 25minut, na to zeby dostac lvl i konia, nie doczekalem sie bo wazniejszy byl event, i bicie ripka, trudno :)

odradzam :)

300spartansdm0.png
Opublikowano

up może trafiłeś w niewłaściwym momencie lub czasie ;p

mi sie server podoba lvl nabic idzie samemu a o konia nietrzeba prosic na 1 lvlu bo wiadomo ze gm/ga maja duzo wazniejszych zeczy na glowie

Opublikowano

Server nawet fajny tyle że jak gra np 20 osob z czego 19 wali na sh to sie robi taki zamuł że sie grac nie chce... reszta ok 3/5

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Server pojebany...

GM'ynie ogarnia servera...

GM 'y Nie znaja komend!!!

Aby COKOLWIEK (skile, lvl itd) dostać nalezy podac ID

Servera niepolecam!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zbieram Plusy

Jeśli Pomogłem Daj + !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...