Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak tanio zrobić item 5b

degel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pare dni temu wróciłem do metina i patrze a tu taniutkie stalki +9 :P Dlaczego tak potaniały ?? Bo nowe zbroje ?? No i mam zamiar kupić taka stalke +9 czysta , powkładać kd+4 i zbonowac ;P tylko teraz jak wydać najmniej pieniedzy na to bonowanie ?? ;P Marmury mam z szkaty blasku ale bedzie problem z 1,2,3 i 4 bonem ;/ jak to tanio zrobić ?? Będą +++

Opublikowano

Co z tego że wbije 20lv skoro dostanie te dodania do przedmiotów 40lv ! dodania i zmianki ;/

jedyny sposob kupic karte payscard w sklepie u sb nawet czy gdzieś na stacji

jak kupisz np 100zł to dostaniesz więcej niż smsem ale polecam kupić na allegro

jak cię w grze nie stać na allegro po 60-120zł chodzą itemy 5b ; ) i bony nie najgorsze

Opublikowano

Witam pare dni temu wróciłem do metina i patrze a tu taniutkie stalki +9 :P Dlaczego tak potaniały ?? Bo nowe zbroje ?? No i mam zamiar kupić taka stalke +9 czysta , powkładać kd+4 i zbonowac ;P tylko teraz jak wydać najmniej pieniedzy na to bonowanie ?? ;P Marmury mam z szkaty blasku ale bedzie problem z 1,2,3 i 4 bonem ;/ jak to tanio zrobić ?? Będą +++

za wbicie referralowi chyba 70 poziomu dostaje się chyba zmianki i dodania po 3szt

zmianki i dodania ze skrzyn ucznia, które dostajesz na 20poziomie działają dla zbroji i mieczy do 40lvla (ebo sobie nie wybonujesz) ich też dostajesz 3szt

stalki są tanie bo dropią na nowych mapach i łatwo sobie ulepszyć bo jest ich pełno i nie szkoda palić w dt

nie opłaca się wpłacać kasy na IS dużo lepiej wyjdziesz jak kupisz itemy gotowe na allgero - ktoś sobie zarobi a ty będziesz miał pewniaka a nie kupisz kilkanaście zmianek i wbiją same słabe bony

Hejo

Opublikowano

Potaniały ponieważ dodali nowe mapki, a na nich dropią stalki +7.

Doładuj SM z PaySafeCard za 100zł i kup pakiet 4+1 dodania bonów (bardziej opłacalne niż kupowanie po 1sztk)

Opublikowano

Gdy dodali te nowe mapki i tam zaczynają dropić staleczki +6 to musiały potanieć + mogą jeszcze zmienić się ceny po fuzjii.

Najmniej by wydać to oczywiście sposób najlepszy to sam drop. Bocenie etc. lecz to musisz właśnie roważyć w co inwestujesz czy wiecej czasu czy więcej monet.

Nowicjusz
Opublikowano

Jest kilka sposobów.... Ja bym wyrbał uczestniczenie w eventach gdzie jest możliwość dropnięcia 1-4 bony lub wypełniaj reklamy i bd dostawał darmowe smocze monety.

wSK.png

Opublikowano

Expij postacie do 70lv Mozesz nawet samemu Zrobic Ninje eq pod poli jakies ladne kupic z 50 marmurow Poli na 1 wbic , Kupic pd pakiet sm 18 To z ankiet , Kupic pdki z nowych map 1h Masz jeszcze z pocelanych na 3h i Expisz postac do 70 w 8h nawet mozesz sie wyrobic jak masz ladne eq jelonka itp . I Ze skrzyni na 70lv 3 dodania ,3 zmiany . a Do tego mozesz sprzedac potem konto 70lv na allegro nawet ze skilami m1 bez biologa za jakies 40-50zl :D i Za to znow se kupisz miksy xD

Opublikowano

eventy najlepsze jezeli darmowe ma byc :D - sposob z ta postacia 70 lvl mysle ze bedzie dlugo wbijalo ten lvl i bedzie trzeba kase wydac na pzepustke do v2. Mozesz wypelniac reklamy ale one huja daja - albo malo sm albo wogole niedochodza -najlepszy sposob to poprostu kupienie bonow za real kase :D

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Tez bylbym raczej za allegro, bo zeby kupic bony, wlozyc i zmiksowac jakis ciekawe bony to wydasz 5x wiecej lub jeszcze wiecej niz kupujac po prostu gotowy item na allegro.

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...