Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Elsword direct3d

Sinerq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam malutki problem. Podczas włączania elsword'a juz po spatchowaniu i hack shieldzie wyświetla mi się komunitkat : "couldnt find any compatible direct3d devices" Ma ktoś pomysł co mógłbym zrobić? Mam direct 11 system windows 7 home premium jak coś;)

Opublikowano

Zaktualizuj DirectX

@Down

No i co z tego że ma 11..... -.-

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Mam malutki problem. Podczas włączania elsword'a juz po spatchowaniu i hack shieldzie wyświetla mi się komunitkat : "couldnt find any compatible direct3d devices" Ma ktoś pomysł co mógłbym zrobić? Mam direct 11 system windows 7 home premium jak coś ;)

Zaktualizuj DirectX

Ma 11... o.O W moim przypadku z takimi błędami instalowałem DX09c i pomagało.

@góra

DX 11 masz w zintegrowanego. Nowszego nie ma, a Ty karzesz mu instalować nie wiadomo jaką wersję? Jakim prawem Cb. kidmodem zrobili? Przykładaj się do tej "pracy".

Opublikowano

Mam 11 to jest najnowsza wersja;D Instalowalem 9.0c i nie pomoglo;/

Aktualizacja nic,direct 10,11,9,9.27 i nie kur dajcie jakis sposób prosze! :)

Czy SP na windows 7 bedzie dobre do Elsa? Bo od formatu nie wgrywalem SP to może pomóc? :)

Opublikowano

Aktualizacja nic,direct 10,11,9,9.27 i nie kur dajcie jakis sposób prosze! :)

Czy SP na windows 7 bedzie dobre do Elsa? Bo od formatu nie wgrywalem SP to może pomóc? :)

Jak najbardziej. Jak to nie poskutkuje spróbuj odpalić w trybie zgodności? Na 50% stawiałbym ,że to może karta graficzna nie spełnia wymagań?

Opublikowano

Jeszcze przed fomatem smigalo na tej karcie w lola 60fps+ BTW z lolem mam podobny problem : "Nie można wczytać direct3d" service pack 1 zainstalowany direct 11 sterowniki i nic jakies pomysly? Tryb zgodnosci nic nie pomaga;/

Opublikowano

Zainstaluj Direct 3D.

Instalując sterowniki do karty graficznej i DX już masz DX3D... Nie w tym problem tkwi. Skoro zainstalowałeś SP1, to teraz spróbuj aktualizacji sterowników do karty graf. i zainstaluj też najnowszego DX9. Po tym zabiegu daj znać, czy coś się zmieniło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...