Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]egzorcyzm

asasing12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy opłaca się brać do tali inferno unikalną karte egzorcyzm garanta ? jakie profity daje i kiedy ją zastosowac ?

miałem szczęście i 3 takie karty włąsnie mam to jest łut szczęścia chyba

było by miło gdybym za pomoc dostał +

Opublikowano

Bardzo dobre karty, można nieźle namieszać w talii przeciwnika, szczególnie, jeśli ma w ręce mocne karty.

Opublikowano

Ale co rozwalać tą kartą, żeby mieć jakąśtam przewagę? Też mam egzo garanta w kartach.

@DOWN: Nie wiem, jak mi się udało to osiągnąć, pwnie przez głupie szczęście. Co do rewanżu, to jak chcesz, dziś mam czas, zapraszam na pw. ;)

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Najlepiej jednostki z niezłymi profitami, dużym damage albo bardo dobre spelle jak np. spopielenie, armaggedon, albo (nie pamiętam teraz nazwy karty) taka, która kopiuje przeciwnicze stworzenie i dostaje ono dodatek szybki atak. Raczej orientujesz się jakie to są karty, w końcu masz 500 elo :D

A tak btw. kiedy rewanż? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...