Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do 150 zł

sergyfu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.morele.net/razer-abyssus-283661/

Warto dopłacić. Naprawdę porządna mysz w tym budżecie.

Warto dopłacić tylko dlatego, że to razer i się świeci?

Niedojż że ma tylko 3500dpi to jeszcze kabel i brak przycisków do programowania i jakiegoś kształtu dla gracza.

Jakbym miał już wybierać to tą drugą co podałeś bo i DPI ma przyzwoite i klawisze i jest ładna dla oka.

Ta pierwsza jest minimalnie lepsza technicznie ale design jak dla mnie ma zwalony.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Zdecydowanie ta pierwsza, sam jestem jej szczęśliwym posiadaczem. Mysz bardzo dokładna, dobre ślizgacze, do 6000dpi - czego chcieć więcej za tą cene?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Warto dopłacić tylko dlatego, że to razer i się świeci?

Niedojż że ma tylko 3500dpi to jeszcze kabel i brak przycisków do programowania i jakiegoś kształtu dla gracza.

Jakbym miał już wybierać to tą drugą co podałeś bo i DPI ma przyzwoite i klawisze i jest ładna dla oka.

Ta pierwsza jest minimalnie lepsza technicznie ale design jak dla mnie ma zwalony.

nie, lepiej kupić syf z jakiejś dupnej firmy i do tego laserową(nie wspomnę o jakości) . . .

Opublikowano

Ja posiadam mysz "Hama uRage" i jestem z niej zadowolony. Posiada 5 przycisków, z wyglądu piękna, wygodna i przycisk do DPI (różne kolory).

csyt2-signa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...