Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY] BoT

Penkoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc dacie instrukcje do tego bota http://www.tankleader.com pobrałem go ale nie wiem co dalej amm zrobic pomocy !

wiem ze on nic nie robi oprucz wbijania kasy a ona mi potrzebna POMOCY !

!

to sobie zarób w normalny sposób. Ja takich botów jak ty nie rozumiem nie dość że banana dostanie to zrobi sobie następne konto i będzie to robił to samo do następnego bana.. A on i tak Ci staty twoje marne obniży i nikt Cb do klanu nie bd chciał brać bo po twych statach bd wszystko widać.. No cóż co kto woli.

Sig.png

Opublikowano

kurr... dzieciaku umisz czytac chcem instrukcje a nie żebyś mi tu kur jakieś pier doły gadał naucz się czytac a potem pisz !

Prosze o pomoc z tym botem

Opublikowano

hmm, sam go kiedys uzywalem, ale jak jeszcze byl darmowy trial na jeden dzien z tego co widze to teraz nie ma triala na 1 dzien i musisz go wykupic, ale polecam ci go i jak zalezy ci na boceniu to kup. w nocke lekko 400k srebra wyciagalem z tego co pamietam ;)

Age is just a number :)

Opublikowano

hmmm a zatem,

1. włączasz bota (wpisujesz kod otrzymany po zakupie bota)

2. Logujesz się

3. Włączasz grę

4. Zaczynasz bocić

5. Patrzysz jak lecą Ci statystyki na łeb na szyję

6. Zbierasz raporty bezczynny/bot

7. Dostajesz bana

8. Plujesz pod wiatr.

Opublikowano

kurr... dzieciaku umisz czytac chcem instrukcje a nie żebyś mi tu kur jakieś pier doły gadał naucz się czytac a potem pisz !

Prosze o pomoc z tym botem

lol. Kup słownik ortograficzny "umisz" "pier" "doły" (Co ty kopiesz doły?). Najpierw naucz się pisać w swym języku deklu od sedesu, bo niestety po twym poście śmiem twierdzić że chodzisz podstawówka/gimbaza. A poza tym jestem tak czy siak starszy od cb o kilkanaście lat więc japę stul dzieciaku i do nauki a nie do bocenia w WoT.

Edit:

Jak nie potrafisz się nim obsługiwać to szczerze Ci gratuluję twej wiedzy i umiejętności.

Sig.png

Opublikowano

to sobie zarób w normalny sposób. Ja takich botów jak ty nie rozumiem nie dość że banana dostanie to zrobi sobie następne konto i będzie to robił to samo do następnego bana.. A on i tak Ci staty twoje marne obniży i nikt Cb do klanu nie bd chciał brać bo po twych statach bd wszystko widać.. No cóż co kto woli.

Po kij komuś klan? o.O

Opublikowano

to nie jest afk bot! ten bot jezdzi i normalnie zdobywa fragi. poczytajcie albo poogladajcie filmiki na yt. ten bot jezdzi po mapie, chowa sie i celnie strzela.

Age is just a number :)

Opublikowano

hmm, sam go kiedys uzywalem, ale jak jeszcze byl darmowy trial na jeden dzien z tego co widze to teraz nie ma triala na 1 dzien i musisz go wykupic, ale polecam ci go i jak zalezy ci na boceniu to kup. w nocke lekko 400k srebra wyciagalem z tego co pamietam ;)

ale poco to komu ?

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Botek nie lubi paprotek

a paprotka nie lubi botka

włączasz botka raz dwa trzy

zara giniesz palisz się

a tu admin wypierdala z gry cię

Nie ufaj botkom.A tym bardziej ich twórcom,

Opublikowano

to jest forum o własnie takich rzeczach wiec sie pyta to mu normalnie możecie odpowiedxiec a nie odrazu od nupkow itd też nielubie ludzi grajacych na botach ale trudno jest pojąć takich ludzi ktorzy na botach graja bo sami niepotrafia tak samo jest z hackerami że maja ledwo k/d 0.30 to chca byclepsi(niemasz czasu na gre to jej niesciagaj a nie tylko innym bedziesz psuc zabawe)jak co sory za błedy ale na telefonie pisze

Opublikowano

to jest forum o własnie takich rzeczach wiec sie pyta to mu normalnie możecie odpowiedxiec a nie odrazu od nupkow itd też nielubie ludzi grajacych na botach ale trudno jest pojąć takich ludzi ktorzy na botach graja bo sami niepotrafia tak samo jest z hackerami że maja ledwo k/d 0.30 to chca byclepsi(niemasz czasu na gre to jej niesciagaj a nie tylko innym bedziesz psuc zabawe)jak co sory za błedy ale na telefonie pisze

looz ale racje masz. Tak to jest forum Dla czitów :D ale nie dla BOTÓW które psują grę i szarpią już i tak mocno zniszczoną reputację Polski.

Sig.png

Opublikowano

Bot to też jest czit :), chak jak kto woli. Stronka poświęcona w całości chackom, bugom i wszystkim, czym można nielegalnie nabić sobie COŚ. Złoto, exp, SP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...