Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]jestem nowy

Primaveraa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam czolga traktora,t1 i t2 medium moj ulubiony to t2 medium ale nie wiem czy on jest dobry gram w to od wczoraj :D jakie czolgi mi polecicie?

xxx

Opublikowano

Kolejne!

Dobra żart...

Idz tym T2 Medium po M3 Lee i na rozgałęzieniu wybierz T1 Heavy i idz ciąąąągle prosto.

W niemieckim Pz35 i dalej aż do Mausa(to jest ten na samym końcu)

A w ruskich T-19 aż do KV-1 potem KV-1S i IS i do końca aż do IS-7

LeviQuote1v3.png

LeviQuote1v3.png.39bf425ff20e713eab782423c651555b.png

Opublikowano

Jak zaczynasz grać w minecrafta to też się pytasz który klocek najpierw zacząc kopać? A może tego dirta na 321:654, chociaż ten na 322:658 wygląda obiecująco.... kurwa ludzie, idźcie w to, co Wam się podoba, kierujcie się tylko tym, że Czołgi ciężkie są najłatwiejsze na poczatek chociaż to też względne, ruszcie tyłki i sprawdzcie jakie linie mają jakie cechy, w czym są dobre a w czym nie, można to łatwo wywnioskować po ich specyfikacji.... Koniec.

Opublikowano

Jak zacząłem grać ? Wszedłem w grę podczas rozmowy z kumplem na komunikatorze głosowym. "Pojedź, może ci się spodoba". Moje jedyne pytanie: "Jak się tym strzela?". Potem poszło z górki. Jedna, pięć, dziesięć, sto bitew i sam nauczyłem się wszystkiego. Nigdy nie pytałem na żadnym forum "W co iść ? Co najlepsze?". Ja po ok.2k bitew ogarnąłem się i zdecydowałem co chce robić.

Jakoże to jest forum, można spytać się o pomoc, nie przecze. Jednak narzucając coś komuś, robimy błąd. Jak gracz, który nie rozróżnia jeszczcze czołgów na mapie, ma nauczyć się grać M3Lee ? Owszem, nauka czyni mistrza. Ale lepiej pograć dlużej na mniejszych tierach.. Pojeździć sobie ok.30 bitew na I-III tierach, zacząć celować z większych odległości, poznać mapki, nauczyć się newralgicznych miejsc na określonych mapach oraz taktyk dla odmennych czogłów. Potem sam musi zdecydować co chce robić. Proponuję: rosyjskie cieżkie (do IS-7), amerykańskiego T18, niemieckie ciężkie (linia do E-100). Potem możesz rozwijać co ci się żywnie podoba i nikt inny za ciebie nie zdecyduje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

t2 dobry wybor na poczatek

pozatyma jak napisal saaq to bez sensu cokolwiek komu narzucac , i to ze droga do is7 jest najlatwiejsza to zbyt oklepane i nudne sie robi , ale niestety panuja w WoT takie opinie i nic na to nie poradzimy . A niestety nie znam 10T HT ktory niepokonalby is7 na vs .

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...