Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja/Dyskusja]Klan MPC

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko, co myslicie o klanie MPC?

Taki klan moglby sie dzialowi przydac.

Co do hajsu, widze, ze niektorzy maja go za duzo, mogli by zafundowac :U

shoob.png

Opublikowano

Elko, co myslicie o klanie MPC?

Taki klan moglby sie dzialowi przydac.

Co do hajsu, widze, ze niektorzy maja go za duzo, mogli by zafundowac :U

A kto by go chciał poprowadzić? Zresztą zaraz ktoś wyskoczy: "dam dwieście golda, chce zastępce dowódcy@!1"

76561198001815076.png
Opublikowano

Był kiedyś taki pomysł ale nie wypalił mimo ze było ok 30 chętnych.

Jeśli ktoś samemu nie zrobi i nie zacznie rekrutacji to raczej nic z tego nie będzie.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Powiem tak Taki klan nigdy nie wypala ; / Już pare razy słyszałem w innych grach aby utworzyć taki klan , za każdym razem była klapa ; / Po pierwsze nawet jesli taki klan powstał musiał by miec dowodzącego , rozstawiającego i tak dalej a to problem gdyrz na naszym Forum jest mało aktywnych i przede wszystkim dobrych graczy , juz nie mówiąc że wieksosc z Mpc nie ma nawet 10 t .

Opublikowano

Już kilka razy była taka propozycja, nie ma sensu.

Mieliśmy problem z zrobieniem turnieju 2vs2 a co dopiero klan :D

Opublikowano

I co w takim klanie byście robili? Bo patrząc na innych z forum to CW odpada.

@edit

No chyba, że byłyby jakieś wymagania i jedyne co by było związane z MPC forum to nazwa.

Opublikowano

Pewnie że na nie, znowu nie wypali, a po za tym jak ktoś u góry pisał nie każdy ma "dyche" więc co to za klan, zresztą... pewnie by było "Kto mi pomorze z czolgiem bo nie wjem jak zrobici uleprzenie"

Opublikowano

Pewnie że na nie, znowu nie wypali, a po za tym jak ktoś u góry pisał nie każdy ma "dyche" więc co to za klan, zresztą... pewnie by było "Kto mi pomorze z czolgiem bo nie wjem jak zrobici uleprzenie"

dokładnie muszę cb poprzeć, pewnie zaraz zgraja z botami była by (o ile on by powstał) i zaraz by było "Siema kto PL"

Sig.png

Opublikowano

Ehhh, niby racja ://
Jeżeli klan miałby być, to bardziej jako chat i plutony itp.
Kilka osób ma tu czołgi nadające się na CW, i duża część graczy na tym forum to pomidory :/
Clołs

shoob.png

Opublikowano

Ehhh, niby racja ://

Jeżeli klan miałby być, to bardziej jako chat i plutony itp.

Kilka osób ma tu czołgi nadające się na CW, i duża część graczy na tym forum to pomidory :/

Clołs

To jak już chcecie. Ja nic nie mam przeciwko klanowi 15 osobowemu. W końcu end-game to nie tylko cw.

Zamykam na życzenie.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...