Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Do Rusro

bloodrane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialem sie dowiedziec czy moze ktos z was probowal odpalic jakiegos bota na RuSro lub znacie takiego co dziala w konicu jet testosteron wiec kwestia czasu jest pojawienie sie bota na rosyjskiej wersji silka.

96718168.jpg
Opublikowano

Dopiero beta testy są a Ty już marzysz o bocie... Ja próbowałem z agbotem i ibotem, ale obydwa nie poszły :P

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

jestem ciekaw czy dalo by cos paczowanie madia paczerem z portami pod ibota

EDI:probowalem z auto selectem i ze skryptami ale jakis blad mi wyskakiwal przy wczytywaniu gry

96718168.jpg
Admin Cienia
Opublikowano

Na rusro jest zrobiony iBot, dokładni taki sam jak na isro. ;) Wyszedł jakoś z loaderem na rusro.

Download:

depositfiles.com/files/r6l5hp2wq

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

thx D&G ^^ nie wiedzialem ciekawe czy bedzie dzialal juz z nrmalna wersja

EDI; jeszcze jak bys mogl mi podac linka do tematu gdzie jest ten bot bo nie potrafie tego znalesic

96718168.jpg
Opublikowano

To jest bot w stylu iSROBOT'a :P Teraz jest w fazie testów, więc jest za free.

http://www.bot369.com/download/SROBotRu_test1.00.exe

Sig.png

Opublikowano

A czy mógłby ktoś podać instrukcje jak uruchomić tego bota oraz podać linki do botów i programów potrzebnych do odpalenia ( link tego ibota nie działa ) . Uprzejmie prosze .

Opublikowano

A czy mógłby ktoś podać instrukcje jak uruchomić tego bota oraz podać linki do botów i programów potrzebnych do odpalenia ( link tego ibota nie działa ) . Uprzejmie prosze .

Przecież masz wszystko w dziale isrobot :P.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

@bloodrane

Jak będzie taka potrzeba to będę umieszczał tutaj bota do rusro jak robię to ibot'em, loaderem oraz agbotem.

@Kamienny

Tutaj masz archiwum z botem oraz loaderem :P Jak go uruchomić i ustawić, znajdziesz to w dziale Ibot'a

http://www.sendspace.pl/file/00a36057cc3f76df2983387

@DOWN

Jak byś czytał wszystkie posty to byś zobaczył że podałem do niego już linka.

Sig.png

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli coś wyjdzie z tym botem to podzieli będzie się zaliczał do działu Ibot, ruBot, o to się nie martwcie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@UP

Cos mi nie smiga ta nowa wersja gdy probuje sie zalogowac uzywajac autloginu client sie wlacza ale nic dalej sie nie dzieje =/

A co do tego C9 to nic mi nie pomoglo :P

Opublikowano

@up

zazwyczaj c9 wyskakuje przy duzym przeciazeniu neta-przynajmiej ja tak mam. powylaczaj jakies badziewia itd, moze to pomoze :s

sygna1o.jpg

Opublikowano

mi ibot sie odpalil ale mi sie w kazdym miescie blokuje przy stable znaczy jak od stable idze na psota zawsze w kazdym miescie sie w cos wbije wiece co poradzic? a co do tego drugiego bota wlacza mi sie ale nic nie wyskakuje zeby ustawiac bota itp.

Opublikowano

Żeby ustawić tego drugiego bota naciśnij przycisk "Home" na klawiaturze. A skrypty do iBot'a robi się od Stable, wtedy nie będzie się nigdzie blokować.

Sig.png

Opublikowano

Oswiec mnie ktos czemu on mi nie wciska skili wszystko pieknie kupuje naprawia nie zawiesza sie ale jak namiezy moba to tylko stoi i nic nie robi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...