Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spalanie tkanki tłuszczowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam mały problem, a właściwie dylemat. Potrzebuję waszej rady bo mam zamiar zabrać się za siebie i zacząć "jakoś" wyglądać. Jako iż moja "klata" jest płaska niczym deska do prasowania, a brzuch zaczyna powoli rosnąć postanowiłem powalczyć o kaloryfer :D
A więc, jeżeli nie chce robić sobie diety, ponieważ uważam, że nie dam rady to czy bieganie + brzuszki + pompki mogą dać podobne efekty? Chodzi mi o schudnięcie, a następnie wyrobienie mięśni.
Mój wzrost to 1.75, waga 66,2.

Opublikowano

Twoje BMI = 21,5 = wartość prawidłowa. Nie musisz nic zrzucać, bo możesz dojść do niedowagi. Jeśli jesteś smukłą osobą, a brzuch jest "wypchnięty", to oznacza, że nieregularnie się odżywiasz i Twój metabolizm nie trawi wszystkiego poprawnie. Rozłóż 3 posiłki na 5-6 mniejszych, co parę godzin i ogranicz do zera fastfoody, słodycze itp. Jeżeli chodzi o wyrobienie mięśni, to na razie nie masz z czego wyrabiać, bo potrzebujesz masy, a to oznacza TRUDNĄ DIETĘ i wyrzeczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...