Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie. W najbliższym okresie mam zamiar kupić na allegro jakąś kartę graficzną. Komputer był kupowany (używka) około miesiąca temu, sprzęt nie jest zły jak dla mnie, a jedyny powód do wymiany karty to to że jest ona ZINTEGROWANA i w dodatku firmy Intel. Zastanawiałem się nad NVIDIA 9600 GT. Przy zakupie komputera w komisie, ziąek powiedział że wystarczy dokupić kartę i będzie wszystko śmigać. Tak więc proszę o rady.

Sprzęt :

Procek Intel Core Duo 2.53 GHz

Ram : 2GB (Kiedyś dokupie).

Zasilacz - dam edita bo nie chce mi się kompa rozkręcać.

I chciał bym dodać że komputer nie służy do gier typu BF3, tylko raczej LoL, Cs, ew. Jakiś starszy Cod typu MW2.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Zasilacz : Fujitsu Siemens NPS 230EB 260W

Na razie 200 zł :< Na Allegro widziałem karty po 120-150 zł

csyt2-signa.png

Opublikowano

Dzięki. Sprawdzając na http://www.systemrequirementslab.com/cyri gry typu Black Ops I, MW2, Crysis 2 (a nawet BF3 na minimalnych) pójdą na rekomendowanych tylko ta karta. Czyli po zakupie tego sprzętu będzie śmigać? Bo z tą kartą nawet GTA SA (ahahah) mi chodzi w 20 fpsach, a cs w 30-50.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Wyświetla mi że wszystko OK, tylko ta karta. Zobaczymy to tylko przykłady gier. Temat do zamknięcia.

csyt2-signa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...