Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie można połączyć się z serwerem aktualizacji...

Vrozes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wam też NT nie działa cały czas ? Mi all rzeczy przez net działają tylko nie NT

Co by tu wstawić ??

Opublikowano

Ja miałem tak, że lagowało mi całkiem neta..

Nt też nie działało, nie działa do teraz.. Może musimy poczekac . Albo przeinstalować xD .

Poczekam z 1h jeszcze. Tak samo zrób.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Dobra poczekam. Pobieranie i tak mi trwa z 10/15 min a aktualizacje może trochę dłużej :) :) :).

Co by tu wstawić ??

Opublikowano

Też coś takiego miałem. Na jednym komputerze w domu NT działało a na innym przestało. Reinstall robiłem dwa razy i nic. Jedyne co pomogło to format.

Opublikowano

Format to ostateczosc.

Jezeli nie pomogl sam reinstall, to po odinstalowaniu, zrestartuj kompa (wyczysci to pozostalosci w rejestrze), po ponownym uruchomieniu, wejdz w uruchom>regedid>HKEY_LOCAL_MACHINE>software> znajdz folder nostale, jezeli bedzie usun go. Ponownie zainstaluj nostale. Jesli nadal bedzie problem z aktualizacja, sprubuj pobrac klienta od nowa i zrob to co wyzej tylko z nowo pobrana instalka. Przed uruchomieniem zdefragmentuj dysk, na ktorym masz nostale (start>programy>akcesoria>narzedzia systemowe>defragmentator dyskow) lub sciagnij jakikolwiek program do defragmentacji dyskow (przykladowo Auslogic Disk Defrag- w polskim jezyku w opjach).

Powinno pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...