Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Multihack 5.0 + Obejście + Fishingbot

finix7676

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

MULTIHACK 5.0

1. Ściągamy pliki

2. Uruchamiamy normalnie Metin gdy wszystko się pobierze wyłączamy metin2Torrent (iknoa na pasku zadań).

3. Wklejamy pliki z folderu Obejście do głównego folderu z grą.

4. Uruchamiamy metin2 (iknoa z trybikiem).

5. Włączamy Multihack 5.0

6. I cieszymy się Multihackiem :D

FUNKCJE MULTIHACKA

59296210986aa_post-99905-126115882178.gif

1. Koordynaty do teleportacji

2. Teleport

3. Przyciąga moby do ciebie

4. To co wyżej tylko co pare sekund

5. Przestaje przyciągać

6. Nie działa

7. Twoje koordynaty

8. Teleport

9. Wyjście

59296211c9d2b_post-99905-126115963494.gif

1. Szybkość poruszania

2. Szybkość ataku

3. Uderzenie tylko jednym ciosem

4. Nie wiem, nigdy nie korzystałem :P

5. Zasięg ataku

6. Kombo

7. Auto atak

8. Typ ataku

Moja rada: Jak masz bojowca to ustaw sobie typ ataku na spada, włącz 1 hit i będziesz rozwalał moby pare razy szybciej :D

592962127a9f6_post-99905-126115994984.gif

1. Automatyczne podnoszenie itemów.

2. Gdy jest włączone możesz przechodzić przez obiekty oraz wchodzić na strome górki.

3. Duże oddalenie kamery.

FISHING BOT

1. Ściągasz plik

2. Fishbot jest skonfigurowany na rozdzielczość gry 1024x768

można to zmienić za pomocą programu AutoIt v3

3. Umiejętność wędkowania ustawiamy na F1, przynęte na F2, F3, F4.

4. Włączamy fishbota.

5. Ustawiamy czas po którym wyciągnie wędke po pojawieniu się chmurki. Polecam między 2-3 sek.

6. W 2 zakładce wybieramy ryby, które ma zabijać.

7. Klikamy Start.

8. Przechodzimy do gry i klikamy Pause Break.

Skany

Wykryło wirusy ale mogę zapewnić, że nie ma tam żadnych. Sam korzystam z tych plików od dłuższego czasu.

Opublikowano

Po 1: Masz 24h na scany, linki w code

Po 2: Te hacki to juz tak dawno byly na forum, ze hej.

Po 3: Jak chcesz nas na jakiegos wirka w FB naciagnac to napisz chociaz w linku FischBot a nie FiszBot =,=' :angry:

Fw15x0y.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam chciałbym przedstawić super sposób na zdobywanie najnowszych kodów i cheatów do gry metin2! To bardzo proste! Wystarczy wysłać sms o treści <b>GO fwzkde na numer 91959</b> ( koszt 1.22zł z Vat). W treści smsa otrzymujemy Kody które nalezy wpisać podczas gry (czat głowny)KANAŁ CH2!!,

PO WPISANIU KODU Poziom naszych rzeczy rośnie do +9!Dotyczy to jedynie przedmiotów aktywnie używanych przez postać! Jeśli chcecie podnieść poziom swojej postaci o 1lvl wystarczy wysłać sms o treści: <b>game game wbutnd na numer 91959</b> (0.61ł z Vat). W treści zwrotnej otrzymujemy kod który podnosi poziom postaci o 1 lvl! Jesli chcecie miec na swoim koncie dodatkowe darmowe 100kk wystarczy wysłac sms o treści: <b>game hdm8tk na numer 79079</b>JEDYNE DZIAŁAJĄCE W POLSCE CHEATY!!! NIE GADAJCIE MI GŁUPOT JAK SIE NIE ZNACIE ŻE TO NIE DZIAŁA. A MYŚLICIE ŻE SKĄD SIĘ BIORĄ TACY LUDZIE CO BIEGAJĄ W CAŁYM EQ +9?JAK W 3 TYGODNIE MAJA 75LVLE? TUTAJ MACIE ODPOWIEDŹ. ! Kody te były utworzone przez Gameforge. Lecz były one znane jedynie przez administracje gry. Jak wiecie administrator ma zawsze największy lvl i może mieć wszystkie rzeczy. Tak więc wpisuje odpowiedni kod poczym je otrzymuje. To wszystko wiem bo byłem w <b> TEAM metin2 </b> ale mnie usuneli tak wiec <b> DAJE WAM OKAZJE SKORZYSTAC </b> TUTAJ MACIE WŁAŚNIE DO TEGO DOSTĘP! TO SZANSA DLA WAS! ZE WZGLĘDU BEZPIECZEŃSTWA ZASTOSOWAŁEM ZNAKI W NUMERACH . PRZY WYSYŁANIU SMS WPISUJEMY SAM NUMER

A oto film na dowód że one działają

http://www.youtube.c...h?v=8lZx_lBF16M

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...