Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pad esperanza

kuba1141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! pewnego dnia kiedy grałem sobie na ps3 pomyślałem żeby dokupić drugiego Pada no to pojechałem do sklepu i był pad orginalny sony bezprzewodowy za 200zł ! popatrzałem dalej i znalazłem pad z esperanza za 27,00 zł z kablem 1,80 m no to go kupiłem.Włączyłem ps3 podłączyłem pada i na menu wszystko działa idealnie ale włączam Mass Effect 3 i zaczynam grać przez 2 minuty było wszystko dobrze ale potem cały czas włączało mi się menu i nie dało się grać! myśłalem że to taki tymczasowy problem ale kiedy ponownie uruchomiłem grę znowu to samo ale po minucie na ekranie wyskakuje mi wiadomość "Podłącz ponownie kontroler" i tyle szukałem po google jak naprawić taki problem ale nigdzie nie pisało dlatego proszę was o pomoc

P.S: Na opakowaniu pisze że pad działa na pc i ps3 :)

Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz, ponad 3/4 padów nie jest kompatybilne z PS3 mimo to, że na pudełku pisze co innego... zwłaszcza, że to marne kopie DS2 które nie mają nic wspólnego z DS3

Po za tym, w którejś łatce wypuszczonej z 2 lata temu, Sony zablokowało masę mało znaczących firmówek jak np. Esperanza

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...