Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pogromcy mitów!

cap

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam osotatnio czytałem kilka interesujących tematów . Założyłem ten temat żeby pomagać innym .

1. Pytanie zadane przez Moda .

Angia17 ostatnio podał interesujące adresy . Wśrób nich było np. Adres naszych dinarów , Adres kosztu AK-47 . Niemając nic do roboty sam wyodrębniłem sobie te adresy . Założyłem nowe konto i ustawiłem sobie wartość dintarów na 99999 . No wszystko było by cacy ale jest 1 problem . Bazy danych na temat naszego stanu dinarów mieszczą się na kompach G1 więc nawet jak ustawimy (damy freeze) sobie wartość na 99999 to i tak w rzeczywistości mamy np.30000 .

2. Mit Zmiana kosztów broni.

Wyodrębniłem adres kosztu AK-47 . Na początku valute było "4700" (na tydzień) potem zmieniłem to na 1 Dinar (miałem wtedy 300 dinarów po nieudanym próbie hexowania dinorów ) . Ile razy próbowałem (na freez i bez ) i tak zawsze pisało że niemam tyle kasy. Proste?! proste.

PS:Prosze nie pisać bzdur typu "G prawda mój kolega tak zrobił i tak jest jak coś mam SS" no to ja mówie że na ss tak to wygląda ale tylko na SS! Sprawdziłeś? Jesteś pewien że masz racje? Napisz na gg:2362384

Prosze tu kierować swoje pytania dot. wklejania i nie tylko . (MAM PYTANIE DLA MODA WARROCK prosze napisz na gg bo na PW do ciebie sie nie da)

Chcecie moge nawet podać te adresy w końcu to wolne forum .

Koszt tygodniowy AK-47 - 034E49B0 (zero albo O)

Dinary - (dodam jutro bo zapomniałem zapisać)

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

ten punkt 2 to nie mit, bo można zmienić adres magnuma i kupić magnuma za 4500, ale adres będzie podmieniony na m60 i kupisz m60 za 4500... Wiem bo sprawdzałem xP

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Specjalista
Opublikowano

DOczytaj to chodzi o to że i tak nie zmienisz ceny tego przedmiotu a pozatym ja to próbowałem i wiem ... Spytaj się chodzmy Kaki on też podobno próbował ...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

A da się na przykład zmienić cene pxy'ów?

please_use_the_link_to_save_your_image.gifwarrockgm9.jpgmyimageog3.gif

WAR ROCK

Nick: nie podam bo będzie ban

lvl: 19

Favourite Gun: psg

Opublikowano

te adresy to nie chodzi mi o ich koszty zeby zmniejszać tyko żeby podstawić pod adress ak value px'a ze kupujesz niby ak ale to jest np px 5th slot.

a przez dzien myślałam nad 5th slotem i powiem wam że tego nigdy nie będzie... czemu? bo jak wklejasz broń na slot 3 to zastępujesz k2(bron podstawowa) na famasa. czyli famas jest podstawowy w tym momecie. a jak nawet na premie masz kupionego 5th slota to i tak nie ma broni podstawowej. wiec finał jest taki żeby wkleic pbroń podmieniasz ją, a jak nie masz czego podmienic to tak o jej nie wsadzisz, artmoney tsearch, ce wszystko dziala na zasadzie podmianki zamieniasz k2 na famasa 30k dinarow na 99k dinarow. ale jak nie masz broni to tak o nie wsadzisz, a zeby kupic cos na 5th slot musisz miec preme. a broni kupowanej nie możesz podmieniac i kolo sie azmyka.

Więc moim zdaniem skromnym w sumie 5,6,7,8 slota nie będzie

ps. albo tak samo bedzie/jest 5th jak sa bany za wklejanie po nowym paczu ktory zlikwidowal mozliwosc wklejania...

a za posty takie jak pisal NOREK :

jak wkleic 5th slot?

xD

to bym odrazu bany sypała. od tygodnia chyba 75% postów sa o tym jak ja to nie wklejam na 5 slot. albo jak sie wkleja 5 slot albo wogóle czy mi wkleisz 5 slota. dobranoc
98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Ja nie słucham hip-hopu, techno i rap'u (ofc. disco smiecia tez), a niech któryś mi tylko słowo powieangiaop5.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...