Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot 7.23 UL

Hogwart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie tego Kbota, mam w Control Center puste pole odnośnie ID konta licencji. Przypomnę, że wróciłem do DO i do Kbota po dłuuuugim czasie. Nie wiem czym jest brak Id w CC spowodowane, Pytam się was dlatego, że nie chce zarwać bana jeżeli można przez takie coś złapać. Z góry dzięki za odp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ivan znowu coś zepsuł i Kbot nie działa :)

Ja nie wiem co on kombinuje. Robi ludziom nadzieję, czekaliśmy w chuk czasu na bota a tu znów kombinuję. Ehhh.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

odpalcie bota:]

Wiesz może czym jest spowodowane to, że w Kbot CC nie mam wyszczególnionej licencji z dopiskiem, jaka to licencja, na co i na jaki okres czasu... Irytuje mnie to już po trochu...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Musisz zalogować się lub zarejestrować konto google. Po tym w kbot cc w zakładce USER/PIN wpisać pasy na konto(google) WCISNĄC OK zamknąć kbota i kbot cc i ponownie uruchomić kbota

Opublikowano

Tez mam problem gdy sie loguje jest ok dochdzi do checking licensce.. Error a licencja jest

Próbuj do skutku. Za którymś razem zaskoczy.

Opublikowano

Ludzie ja w jeden dzien wyboce Ibotem tyle co wy w 5 dni na kbocie, jak to co 10 minut sie wyłącza i aktualizacje trwaja po 3 tygodnie :)

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Opublikowano

Musisz zalogować się lub zarejestrować konto google. Po tym w kbot cc w zakładce USER/PIN wpisać pasy na konto(google) WCISNĄC OK zamknąć kbota i kbot cc i ponownie uruchomić kbota

No co ty nie powiesz..

Opublikowano

Robiłem tak i nadal mam "pusto" w okienku tam gdzie powinna być wyszczególniona licencja GG z dopiskiem Unlimited.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Robiłem tak i nadal mam "pusto" w okienku tam gdzie powinna być wyszczególniona licencja GG z dopiskiem Unlimited.

Pewnie miałeś konto z czasów kiedy kbot był na jabberze. Jeżeli od tego czasu robiłeś format kompa nie odzyskasz możliwości zarządzania licencjami.

Opublikowano

Pewnie miałeś konto z czasów kiedy kbot był na jabberze. Jeżeli od tego czasu robiłeś format kompa nie odzyskasz możliwości zarządzania licencjami.

No kur... Zajefajnie. Kumpel właśnie piszę do Ivana z tą samą sprawą co ja wam opisuję i zobaczymy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...