Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupic

KASH_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam 1 level, solar chunjo sura WP. Mam pd na 3h. Zaczynam od 0 i mam na koncie 60 sm. Co kupić ?

syggnapng_nhhraxa.png
Uczeń
Opublikowano

zostaw sobie dobij 35 lvl ogarnij boja jakieś w miare eq na metki w m2 i kup sobie rękawice złodzieja ;)

Opublikowano

pd zostaw na wiekszy lvl bo teraz ci nie bedzie potrzbne sm tez zostaw ogarnij 35boja eq metki m2 i pozniej kupisz to co uznasz za potrzebne

Opublikowano

Wg mnie rękawica też, ale kup ją wtedy gdy będziesz miał czas dużo dropić.

Ew za 59SM jest zmiana bonu ale to już jakbyś kupił coś ładnego 5B.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Uczeń
Opublikowano

Wg mnie rękawica też, ale kup ją wtedy gdy będziesz miał czas dużo dropić.

Ew za 59SM jest zmiana bonu ale to już jakbyś kupił coś ładnego 5B.

Na co mu zmianki skoro wystarczy zrobić postacie 20 lvl ? I ma za free

Opublikowano

Polecam Ci kupić 25 przepustek i porobić przerzuty :) (idziesz do v2 zbierasz drop, jak masz full eq wracasz do m1 i sprzedajesz po czym idziesz znowu zbierać drop)

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...