Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie kupić?

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dzięki za pomoc, bo z takich stron nigdy nie mogę wycztyać, czy to gra+dodatek, czy sama gra :P
A arma 2 + oa nie nazywało się czasem arma 2 combined operations?

Opublikowano

Odkop tylko o 5 dni więc chyba spoko.

Bardzo mnie zainteresowało DayZ i z chęcią bym sobie pograł i mam takie pytanie pasujące do tego tematu (nie chce robić stada tematów dotyczących tego samego :D)

Rozumiem że do DayZ trzeba ArmA 2 OA i ArmA II.

Mam pytanie czy na ArmA II Free + A2 OA działa wszystko jak trza ale jak sie nie mylę są gorsze tekstury niż przy ArmA II normalnej ?

I DayZ ten co będzie do kupienia będzie na silniku Army 2 czy army3?

A i gdzie znaleźć tą arme 2 free na steam bo ni ch*a nie widzę tej army free na steamie ani w darmowych grach ani w demach ani w wyszukiwarce nic nie znajduje

I może durne pytanie ale co lepsze DayZ czy WarZ?

LOL

Opublikowano

Odkop tylko o 5 dni więc chyba spoko.

Bardzo mnie zainteresowało DayZ i z chęcią bym sobie pograł i mam takie pytanie pasujące do tego tematu (nie chce robić stada tematów dotyczących tego samego :D)

1.Rozumiem że do DayZ trzeba ArmA 2 OA i ArmA II.

2.Mam pytanie czy na ArmA II Free + A2 OA działa wszystko jak trza ale jak sie nie mylę są gorsze tekstury niż przy ArmA II normalnej ?

3I DayZ ten co będzie do kupienia będzie na silniku Army 2 czy army3?

4.A i gdzie znaleźć tą arme 2 free na steam bo ni ch*a nie widzę tej army free na steamie ani w darmowych grach ani w demach ani w wyszukiwarce nic nie znajduje

5.I może durne pytanie ale co lepsze DayZ czy WarZ?

1.TAK lub Arma II Free + Arma II:OA lub sprzedawane często razem jako Arma II CO

2.Tak, rózni się TYLKO jakością (teksturami). Często i tak ten zestaw, to maks jaki ludzie wyciagaja z swoich kompów ;)

3. Chodzi Ci o DayZ Stanalone ? To taki silnik (zmodyfikowany) " Arma II + " inni nazywaja go "Arma II 2.5"

4. TU : http://www.arma2.com/free lub poprzez klienta Torrent: http://www.gameupdates.org/details.php?id=4763

5. TU masz moje ZESTAWIENIE: http://www.mpcforum.pl/topic/930142-info-warz-i-dayz-czy-warto-ktra-lepsza-jakie-rnice/

oraz porównanie map : http://www.mpcforum.pl/topic/941756-pytaniedyskusja-wielkosc-mapy-colorado-co-wy-o-tym-sadzicie/

Jeśli Ci się spodobają te tematy możesz wyrazić swoją opinię, co sądzisz o tym.

test

Opublikowano

Dobrze zdecydowałem się że DayZ byłby git ale mam jeszcze 1 pytanko co do instalacji

Czy instalacja DayZ powinna wyglądać tak?: instaluje Arma2 free patchuje ją, potem trza kupić A2 OA nobox aktywować ją i spatchować i następnie chyba się ściąga DayZ commander który juz pobiera all co trza do tego moda. Dobrze piszę czy coś źle?

LOL

Opublikowano

Dokladnie, DayZ Commander. W nim wybierasz jaki mod , jaka mapa, jaki serwer itp.

test

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka.Miałem ten sam problem.

Ale zdecydowałem się kupić arme 2 oa na steam i pobrac sobie arme free.

Wszystko działa jak marzenie gram już dłuższy czas.

Polecam kup sobie Arme 2 oa na steam i pobierz za darmo ze steam arme free.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak nie masz za dużo pieniędzy to kup arme 2 oa i ściągnij ze steama arme free wtedy są chyba słabszej jakości tekstury ale najbardziej wg mnie liczy się rozgrywka.

Jeśli chcesz mieć te trochę lepsze tekstury to kup arme 2 co jest chyba trochę droższa.

Opublikowano

Ja osobiscie kupilem na alegro fabryka kluczy wszystko bardzo dobrze bylo i szybko To polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...