Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był w sumie jaki był. Nie wyróżniał się niczym szczególnym, tak jak teraz :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Wszystko się zmienia, akurat nie wiem czy forum się zmieniło na lepsze. Względem graficznym tak, ale w innych dziedzinach - niekoniecznie.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Tak kiedyś wyglądało MPC:

Napiszcie co sądzicie o starym wyglądzie. ;)

napisał random 2k13

forum niczym sie nie wyrózniało wtedy ,jak teraz

­

Opublikowano

Tak kiedyś wyglądało MPC:

Napiszcie co sądzicie o starym wyglądzie. ;)

kwestia przyzwyczajenia ale to chyba ladniej wyglada;]

Opublikowano

Nie podoba mi się.

Ten jest o Niebo lepszy.

Zgodzę się ten jest super. Ten pierwszy taki ubogi jak by go rysował ktoś kredkami. Ale to było 7 lat temu była wtedy inna technologia :D

Opublikowano

Kiedyś kokosz lubił gołe baby :

6731a4.jpg

XDDDDD

Mało kto jest chyba teraz świadomy, że to był regulamin. Moim zdaniem wygląd nie ma znaczenia, a raczej ludzie którzy kiedyś tu byli ;)

Opublikowano

Stare dobre MPC ,ale przeciez wszystko i kazdy sie zmienia.

YYY 2k11 yyyy

@top

Chujnia, wcześniej było jeszcze gorzej, z rączki do rączki.

elo

Opublikowano

Sam kokosz kiedyś pisał (jak pamiętam to było w jakimś blogu), że mpcforum nigdy nie miało białego tła także to jest błąd.

Nie ma tu co oceniać, domyślny styl, stara wersja forum - w końcu kiedyś to było kiedyś.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

MPC się diametralnie zmieniło. ;) Oczywiście na dobre, bo to stare forum wyglądało jak pierwsze, lepsze z sieci. ;)

Błąd - kiedyś skrypt IP.Board nie był tak popularny. Teraz MPC wygląda jak pierwsze lepsze z sieci, gdzie Deflection jest używany na co drugim forum.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...