Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Csro Tut] Bot

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem ile te skille mają , ale mają mieć tyle ile mają.Potem jak ustawisz ustawiasz suwak dajesz to obok suwaka po prawej dajesz F5 i powinien działać.

Opublikowano

no i bedzie kolejne tsro ...

jesli chcecie bocic to znajdzcie sobie bota i nie dawajcie go na jakies duze fora bo nie mam zamiaru znowu tracic chara 80+ tak jak na tsro

wiem ze na tsro mozna wbic jesli sie przez proxy laczy ale to tak laguje ze glowa mala

zeby nie bylo to nie zabraniam bocic ale robcie to po cichu

na moim serwie juz chince zaczynaja sie wkurzac ze gracze spoza chin na botach jada wiec za niedlugo moze byc ban na ip jak na tsro

Opublikowano

@UP - nie będzie... Tego bota zazwyczaj używają Chińczycy bo się na nim znają.Bot jest niedopracowany i ma dużo błędów.Większość graczy z niego rezygnuje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiem co robie źle ale mi sie strasznie muli na bufie.

LC włożyłem nawet do F1 w miejscu 0.

Life control ma 900 sek trwania.

Ustawiłem w tym bocie miejsce 0 i czas 900.

Jest Ok.

klikam start normalnie włącza lc bije moby... lecz jeżeli pobije troche i się buf skonczy włączy go ale na nim się zatnie czyli będzie go chciał cały czas włączać.

Co jest nie tak. ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...