Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Csro Tut] Bot

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1Pobieramy bota

DOWNLOAD

http://www.megaupload.com/?d=PH7OGHMY

SKAN

http://www.virustotal.com/nl/analisis/46022c5875e2de594ce985a714b07df7142c9e0263e563514db29ff452e7a0e1-1256075335

2Jak pobraliśmy bota to odpalamy klienta jak pokaże nam się okienko logowania nic nie robimy tylko włączamy bota (plik o nazwie ''Butterfly Bot'')

Jak pokaże nam się okienko klikamy na przycisk po lewej, następnie wybieramy postać i idziemy na spota.

3Teraz ustawienia:

* USTAWIENIA:

settingstranslate.jpg

*SKILLE

skillstranslate.jpg

Testowałem niestety nie używa buffów nie wiem czemu, ale atakuje i nie wiem co zrobić żeby zbierał... Mam nadzieję że się przyda :-).

Opublikowano

wywala ze plik chwilowo nie dostepny i nie idzie pobrac cos.

O spoko poszło.

Wiesz czy ma opcie zbierania itemow i golda ? Buffy działaja mi.

Opublikowano

Siema.Bije bardzo szybko buffuje sie tez ladnie tylko musimy ustawic czas.No lipa z tym zbieraniem nie widze nigdzie opcji ustawienia zbierania golda i itemów

Opublikowano

Niestety mi nawet nie bije, a z ewentualnych okienek które wyskakują nic nie rozumiem(krzaczaste krzaczki)... Jest może jakiś inny działający bot do csro? ;>

Opublikowano

U mnie to w sumie sie nie wylaczyl ale jakis komunikat z krzaczorami sie pojawil, a ze ich nawet sie zaznaczyc nie da to chocbym chcial do translatora nie wrzuce ;/

EDIT.

dodam tylko ze testowalem bez wrzucania skilli zadnych nowy char... euro wiz

Opublikowano

Panie i Panowie jak mawia 'staropolskie' przyslowie "bez bota to nie robota" ma ktos jakas rade aby moja postac w koncu sama zaczela cos bic?;>

sory ze pisze jeden post pod drugim ale to chyba jedyny sposob zeby odswiezyc temat...

Opublikowano

Panie i Panowie jak mawia 'staropolskie' przyslowie "bez bota to nie robota" ma ktos jakas rade aby moja postac w koncu sama zaczela cos bic?;>

sory ze pisze jeden post pod drugim ale to chyba jedyny sposob zeby odswiezyc temat...

A masz viste? Ściągnij może sp 3 i net frameworka. Żeby już rozwiać wszystkie niepewności dotyczące podnoszenia itemków. Bot działa jak key presser, lecz z większa szybkością. Co za tym idzie nie podnosi rzeczy.

@down

a zgodność zaznaczyłeś? A skoro po chwili staje to wina bota w takim bądź razie.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

A masz viste? Ściągnij może sp 3 i net frameworka. Żeby już rozwiać wszystkie niepewności dotyczące podnoszenia itemków. Bot działa jak key presser, lecz z większa szybkością. Co za tym idzie nie podnosi rzeczy.

Vista sp2 net framework 3.5 sp1 ? jakims cudem udalo sie... atakuje... ale jest nastepny problem zabija pare movi i stoi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...