Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie widze postaci !

Pr0Player

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Otóz chce sobie wrzucic wh ( pc ) i gdy odpalam gre nie widze psotaci . Wiem ze mozna jakos zedytowac pliki pc , mianowicie rozpakwoac te z wh zabrac jakis pliczek i wkleinc go do pc serwerowego . O jaki pliczek chodzi , gdzie go szukac , prosze o pomoc

4uc581.jpg

Opublikowano

Hmm.. jeśli nie widzisz postaci to musiałeś coś źle zrobić.. (fuck logic xD)

Nie wiem jakiego masz wh, ale polecam kamermod'a.

Jeszcze jak na polskim metinie to do folderu z wszystkimi zakutalizowanymi plikami instaluejsz kamermod'a.

Potem jak włączysz to uruchamiasz wall hack wychodzisz z gry i wchodzisz jeszcze raz i wtedy już działa.

I pamiętaj.. po dodaniu kamermoda nie aktualizuj gry bo ci się nie włączy i będziesz musiał wszystko od początku powtarzać.

//Reklama OFF.

Opublikowano

Hmm.. jeśli nie widzisz postaci to musiałeś coś źle zrobić.. (fuck logic xD)

Nie wiem jakiego masz wh, ale polecam kamermod'a.

Jeszcze jak na polskim metinie to do folderu z wszystkimi zakutalizowanymi plikami instaluejsz kamermod'a.

Potem jak włączysz to uruchamiasz wall hack wychodzisz z gry i wchodzisz jeszcze raz i wtedy już działa.

I pamiętaj.. po dodaniu kamermoda nie aktualizuj gry bo ci się nie włączy i będziesz musiał wszystko od początku powtarzać.

zapomnailem dodac ze chodzi mi o priva !

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...