Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Questy fantasy

korek2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie dotyczące questów w fantasy lc.

Mam 156 lvl, gram zaklinaczem, i chyba w moorasce nie wyrobię się do 165, ale po to piszę ten temat.

Mam 156 lvl, i już oddałem Q na pastora, i zawsze oddawałem Q na pasku lub pbi, nigdy razem.

Więc lepiej zrobić nową postać, i każdego Q na pbi i pasku, czy wyrobię się do 165?

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

Mam 156 lvl, gram zaklinaczem, i chyba w moorasce nie wyrobię się do 165, ale po to piszę ten temat.

Mam 156 lvl, i już oddałem Q na pastora, i zawsze oddawałem Q na pasku lub pbi, nigdy razem.

Więc lepiej zrobić nową postać, i każdego Q na pbi i pasku, czy wyrobię się do 165?

Tzn gdy użyjesz PBI to pasek nie działa,gdy użyjesz pasek to PBI nie działa ;p chyba że jest to na tym serwerze zmienione w co wątpie ;),Nie wiem jaki tam Exp na wyższym lvlu bo grałem chwilę. ;p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Ale z tego, co pamiętam masz jeszcze do zrobienia Nawę Główną, Basulę... i coś tam jeszcze chyba było na 3 piętrze kaplicy? :x Jeżeli masz te q to się wyrobisz. Jeszcze powinieneś mieć na zabicie 3 bossów z piwnicy.

Opublikowano

Zależy jak u Ciebie z kasą. Pasek nic nie kosztuje (ewentualnie czas), a PBI to jednak wydatek golda.

Pasek Expa daje 2.5x exp

PBI daje 3x exp

zSCFQrN.png

Opublikowano

Zależy jak u Ciebie z kasą. Pasek nic nie kosztuje (ewentualnie czas), a PBI to jednak wydatek golda.

Pasek Expa daje 2.5x exp

PBI daje 3x exp

Zależy jeszcze, jakie PBI. Bo teraz PBI daje chyba 200%, więc bardziej opłaca się na pasku, który daje 2.5.

Opublikowano

+200%, tak? czyli x3 :) Pasek nadal 2.5x, chyba, że się mylę :D

No właśnie nie. To daje 200% expa, czyli 2x, a pasek daje 2.5x, więc w takim wypadku opłaca się oddawać questy na pasku. Dobrze mówię?

Opublikowano

To są pkt,które lecą szybciej (dobry zły) za nie masz tytuły (oczywiscie nic one nie dają...) chyba że jest to tutaj zmienione, jeśli za moba dostajesz 10 pkt to z tym buffem dostaniesz 15.; )

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...