Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały Przydatny Triczek :)

.:Sebek:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym tutku chciałbym zaprezentować przydatny triczek.

Podam mały przykładzik:

Załóżmy że jesteśmy w grupie z 5 innymi osobami i bronimy bazy .

Osoba nr1 leci w dowolne miejsce w miare blisko od bazy , reszta grupy wybiera opcje żeby automatycznie poleciało nam statkiem w miejsce w którym osoba nr1 aktualnie sie znajduje .

Statki muszą stać jeden na drugim , wszyscy członkowie grupy stawiają minę (najlepiej postawić tą co wyrządza szkody wyłącznie na HP) po czym natychmiast odlatują. Jedna mina wyżądza szkody około 45 tysięcy natomiast 6 takich min wyżądza szkody o wartości około 270 tysięcy. :)

Piszę to dla osób które nie znały wcześniej tego małego ale przydatnego triczku.

Pozdrawiam

.:Sebek:.

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Opublikowano

Przyznam ci że dobre i o tym nie wiedziałem ale trzeba się śpieszyć żeby nie wybuchły ;D

Ja spokojnie zdążam z klanowiczami :P Przy obronie bazy typek w to wleci odrazu na target go biore i wciagam do bazy :) A jescze wszystkie moduły rakietowe i boster na bicice mamy na 16 <3

1370269248-U384748.png

Opublikowano

Hmm może nie powinienem tego tak mówić otwarcie ale jedna z taktyk typowych dla HKM, to stawianie min w 1 miejscu, i potem 1 osoba ciągnie ( najlepiej jak to te na 20% HP maks ) całą grupę przeciwników, wlatuje w miny, i wrzuca stabilną. Ją nie biją, a reszta pęka od min :)

Opublikowano

Hmm może nie powinienem tego tak mówić otwarcie ale jedna z taktyk typowych dla HKM, to stawianie min w 1 miejscu, i potem 1 osoba ciągnie ( najlepiej jak to te na 20% HP maks ) całą grupę przeciwników, wlatuje w miny, i wrzuca stabilną. Ją nie biją, a reszta pęka od min :)

Ja jeszcze cieniutki jestem dlatego w baze ciągne , jak coś serwer pl2 :P

1370269248-U384748.png

Opublikowano

ee dobra .. gość podał trick przydatny w grze, znany graczom, przynajmniej tym z którymi ja latam, ale dlaczego dostał za to warna? ;o

widzę, że teraz na mpc za każdy post dostaje się ostrzeżenia .. pozmieniało się

hmm a to nie jest tak że -% też tak pisze , na moich 3 tutaj tez tak pisze a dostałem -5 za każdy :)

Trick fajny kiedys wpadlem na 1-8 kolo bazy w taka mine i wróciłem na baze :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ciekawie to wyglądało jak z kumplami całą bazę otoczyliśmy :D

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

ee dobra .. gość podał trick przydatny w grze, znany graczom, przynajmniej tym z którymi ja latam, ale dlaczego dostał za to warna? ;o

widzę, że teraz na mpc za każdy post dostaje się ostrzeżenia .. pozmieniało się

Oj przydatne przydatne :)

Dostałem -5% :) za poradnik

hmm a to nie jest tak że -% też tak pisze , na moich 3 tutaj tez tak pisze a dostałem -5 za każdy :)

Trick fajny kiedys wpadlem na 1-8 kolo bazy w taka mine i wróciłem na baze :)

Koło bazy na 1-8? :D

1370269248-U384748.png

Opublikowano

Oj przydatne przydatne :)

Dostałem -5% :) za poradnik

Koło bazy na 1-8? :D

taa na 1-8 myslałem ze to 1 mina , Ale jak wpadlem to tylko sie tak fajne rozszedł wybuch

175001456602037225492.gif

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...