Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Nowy dział - RIFT

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

59cf0bd5c04ce3e55eb2f900aab858b3.png

Cześć, ostatnio wiele osób słyszało że RIFT przechodzi na F2P tak więc to doskonała okazja by stworzyć nowy dział na forum. RIFT to bardzo dobra gra która ma przyszłość, f2p startuje 12 czerwca ale da się już zagrać w nią na "trailu" który ma 30 dni więc akurat starczy :)

Przedstawienie gry :

Jeżeli ktoś ma pytania co do gry to pytać w temacie :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

No fajna gra, nawet nawet się prezentuje widzę że będą do tej gry nie jedne cheaty.Tak

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Będzie jak z dcuo, C9, stwor, terą. Na początku będzie dużo różnych rzeczy ale później gra się wszystkim znudzi i poleci do Inne MMO, neutral.

Warto spróbować bo takim podejściem jak ty masz to by nie powstały działy takie jak metin2, minecraft, warrock.

Ale to MMORPG polega praktycznie na tym samym co poprzednicy, najpierw sobie ktoś pogra, potem wyjdą nowości i zaraz się zacznie P2W co zniechęci graczy. Ale daję szansę więc nie piszę "nie" :D

Opublikowano

Hmm, fajny erpek, ale czy ktoś w to gra? Neutral/Tak

Weterani MMORPG aż czekają na start F2P.

Będzie jak z dcuo, C9, stwor, terą. Na początku będzie dużo różnych rzeczy ale później gra się wszystkim znudzi i poleci do Inne MMO, neutral.

Warto spróbować bo takim podejściem jak ty masz to by nie powstały działy takie jak metin2, minecraft, warrock.

Opublikowano

Weterani MMORPG aż czekają na start F2P.

War Rock ;3

@Top, jestem na tak ;3

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jeśli gra z p2p przechodzi do f2p to znak, że gra jest słaba i się nie sprzedała, a autorzy łapią się ostatniej deski ratunku jaką jest wprowadzenie f2p i mikropłatności.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja jestem za. Będę w to grała.

Oho, TERA już przestała zaskakiwać? :D

Oczywiście, że za. Gra jest bardzo dobra, choć znam ją tylko z materiałów na tvgry, a na samym trialu spędziłem kilka godzin.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Jeśli gra z p2p przechodzi do f2p to znak, że gra jest słaba i się nie sprzedała, a autorzy łapią się ostatniej deski ratunku jaką jest wprowadzenie f2p i mikropłatności.

Gra nie jest słaba tylko RIFT ma nowego "szefa" gry i on zarządził wprowadzenie F2P a poprzednik tego nie chciał.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...