Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt Domu

Infactor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatniego czasu nudzę się na minecrafcie (single) i chciałbym zbudować jakiś wielki porządny dom (z pokojami), ale problem jest w tym że nie mam wystarczająco umiejętności by zbudować coś "swojego". Więc pytam się was.

Chodzi dokładniej o to żeby Był dom z Surowców dostępnych na Survivalu, oraz by był wielki z pokojami (bo o to mi dokładniej chodzi)
Szukałem już jakiś projektów na minecraftplanet (trudno tam znaleźć jakiś ładny z środka i zewnątrz dom) oraz na google ale nic nie ma ciekawego. Jeżeli macie coś naprawde fajnego prosiłbym o Screeny (albo link) do "Oprowadzenia" jak wygląda to i jak to zbudować :)

Z góry. Dzięki :)

Można zamknąć gdyż zaproponowała mi pewna osoba ciekawy dom :) (jeżeli coś macie fajnego możecie wysłać na PW)

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Mogę ci zaprojektować domek/siedzibę :) Powiedz jakie materiały, jaki biom, jakie ma być duże (mogę zrobić całe miasto otoczone górami) to chętnie zrobię ;)

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Mogę ci zaprojektować domek/siedzibę :) Powiedz jakie materiały, jaki biom, jakie ma być duże (mogę zrobić całe miasto otoczone górami) to chętnie zrobię ;)

Chodzi mi o Czysty dom (tylko dom) na biomie (nie pamiętam jak się nazywał) tym zielonym gdzie są brzozy. Materiały Przeróżne (byle by dostępne na Survivalu). Nie potrzebuje miasta bo chcę tylko coś ciekawego na swoim Save zbudować :)

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Chodzi mi o Duży Ciekawy. I Z rozmaitymi materiałami. Nie tylko z drewna. Poza tym jest mały. Domek pod serwer freebulid

Sygnatura MPC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...