Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bezprawne kopiowanie tutoriali...

QlimaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam... szukam... i znalazłem mój tutorial "Obsługa agBota". Myślałem, że ludzie umieją czytać a tutaj proszę bardzo :/

http://cs-******.pl/printview.php?t=17781&...d330da3b0595147

Po prostu chamstwo... Serwis konkurencyjny bez żadnego mojego pozwolenia kopiuje teksty. Myślę, że to nie jedyny tutek skradziony z tego forum. Uważam, iż Administracja MPC powinna napisać do konkurencji i raz na zawsze wytłumaczyć, że jest to NIE ZGODNE Z PRAWEM!

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Wiesz... nic nie poradzisz:)

takie oto są realia internetu i części Idiotów którzy z niego korzystają.

Opublikowano

a wiecie co mnie naprawdę denerwuje jak taki debil kopiuje słowo w słowo i jak sprawdzałem kod to napisałem "kod jest ok" i to zostało skopiowane.

Jeszcze gorzej jest jak ktoś mówi że to jego

Opublikowano

po1. Podaj ich do sadu

po2. kradziez tutka to tak samo jak kradziez mp3 ;] i na odwrót

po3. jezeli chcesz zapobiedz kopiowaniu napisz tutka na forum zroob ss zapisz jako plik graficzny wstaw znak wodny i po kłopocie

Opublikowano
@kilo_kartofli

o.O jak nie na polskim to w jakim to bylo jezyku ?

w srakim

z naciskiem na

nawet nie na polskim

czemu się wypowiadasz a nie wiesz o czym ?

Opublikowano

Wiecie co jest najbardziej denerwujące? Że kopiują słowo w słowo.. Takich nOObów to nie ścierpię :/ Żeby jeszcze coś pozmieniał <żal>

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano
Tu bym sie nie zgodzil z zadna z tych opcji/sugestji

po1.no bo jestes głupi jak but , nawet nie podałeś argumentów , tylko spamujesz

może mi powiesz że łaatwo jest podrobić PLIK GRAFICZNY ZE ZNAKIEM WODNYM haha wez mi podrob pieniadze

zall mi nie ktorych bachorów co nie znaja sie a wypowiadaja sie

po2. Nie zgadzasz się z tym że powinien ich podać do sądu ? To co powinien zrobic ? Isc do nich zbić ich i pozniej mieć sprawe w sadzie buhaha czy co czy tez ma zaczac kopiować bezprawnie inne rzeczy

po3. nie masz racji i szczekasz

Opublikowano

Pamiętam że kiedyś na jednym forum o Mu online Admnistrator Zrobił screenshoot'y wszystkich Tutoriali tak, aby było możliwe ich przeczytanie + Wstawił znak wodny w widocznym miejscu z Logiem forum i Adres w Prawym dolnym rogu:)

Być może watro spróbować?

Opublikowano

Ten kacper to gosc co jest tu na forum! i zawsze sie podpisuje pod nieswoimi tutkami a jak wstawia program to pisze by kacper.. Normalnie zal, znam takich ludzi.

//Ciach

Opublikowano

A tak...po kacper422 można się wszystkiego spodziewać...zdolny jest do pobierania czyiś programów i podpisywania ich "_by_Kacper422" to co to dla niego na żywca skopiować tutek...

P.S.

Gość dostał bana na tamtym forum.

userbar592192xd7.gif
  • Dodaj nową pozycję...