Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Umiejętności IS-3

ST05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie potrzebuję porady co dać jako 2 umiejętność załogi. jako pierwszą mam naprawę już na 99%. u dowódcy zapewne dam 6 zmysł a dalej proszę o poradę z góry dzięki.

Opublikowano

ludzie na kiego radioaktywnego grzyba z czarnobyla wszędzie na siłę dajecie BIA ?!?!?!!?!? daje tylko 2,25% umiejętności !!!!! wg mnie lepiej jest dać jakieś skile które działają od początku i najlepiej żeby to były skile danego członka załogi... no chyba ze są beznadziejne to lepiej dać naprawę/gaszenie

Opublikowano

bia jest bez nadziejne bardzo mało daje na 3 perk najwcześniej polecam dowódca 6 zmysł celowniczy snajper kierowca wszystko może być ładowniczy adrenalina

SigUserBG.png

Opublikowano

A wy jak zawsze znawcy...

BiA dodaje po 5% do wszystkiego, od umiejętności załogi do camo i naprawy...

Priorytetowy perk dla każdego znawcy WoTa...

Poza tym, umiejętności załogi liczy się tak: 50% + 1/2 głównej umiejętności...

W takim czołgu jak IS-3 nawet te 0,3 sec przeładowania dużo daje... Do tego szybciej się rozpędzasz, masz większy zasięg widzenia, lepszą zwrotność, jesteś celniejszy i szybciej celujesz...

Nie znacie się na perkach - nie odzywajcie się.

Adrenaline Rush to tak beznadziejny perk że ja pierdykam...

Jak tak wam przeszkadza BiA to nie piszcie nic, ale wiedzcie, że to wraz z 6th Sense najpotrzebniejszy perk...

Opublikowano

W takim czołgu jak IS-3 nawet te 0,3 sec przeładowania dużo daje... Do tego szybciej się rozpędzasz, masz większy zasięg widzenia, lepszą zwrotność, jesteś celniejszy i szybciej celujesz...

Jak tak wam przeszkadza BiA to nie piszcie nic, ale wiedzcie, że to wraz z 6th Sense najpotrzebniejszy perk...

To że piszę 5 % to nie znaczy że tyle dodaje. Te 5% to tak naprawdę niewiele więcej niz 2%. Przy wentylacji jest takie samo 5% :)

76561198001815076.png
Opublikowano

jeżeli chcesz mieć wszystko lepiej zainwestuj w wentylacje daje tyle co bia a zawsze pełno exp na coś lepszego pójdzie a i tak robie bia ale jako 3 perk więcej da naprawa i 1 perk dla każdego załoganta zrobiłem już tyle załóg więc nie mów że nie znam się na perkach a co tego że wszystko ma lepsze widoczność nie zwiększy się nawet o 5m szybkość nie zauważalnie celowanie jak masz np 2,5s t o z bia gdzieś 2,47s to jest praktycznie nie zauważalnie lepiej dać każdemu załogantowi 1 perk np kierowcy lepsze pszyspieszenia na miękkim dowódca lepsza widoczność daje to samo co bia tylko o wiele więcej

SigUserBG.png

Opublikowano

Mi BiA dalo przeladowanie 0,8 sekundy szybsze (nie wiem czy nie przedobrzylem) i od razu sie przyjemniej gra.

Tak czy inaczej polecam BiA

shoob.png

Opublikowano

dokładnie nie znasz się to się nie wypowiadaj -.- BIA daje tylko i wyłącznie 2,25% !!!! testowane wraz z kumplami z klanu oraz potwierdzone na oficjalnym forum WOT'a

Opublikowano

KU**A MAĆ

PO PIERWSZE - NAUCZ SIĘ CZYTAĆ

PO DRUGIE - NAUCZ SIĘ LICZYĆ

5% * 1/2 daję 2,5%

Tylko do głównej umiejętności załogi

Naprawa, camo itp. zwiększają się o 5%

Wzór na umiejętność załogi z wiki.worldoftanks...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...