Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Fish Bot Gondormt2

Kiiinow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje Fish bota który będzie na 100% działał na serwerze gondormt2 i jakieś hacki drobne który by pomagały ubijać bossów w v10 i v11

Opublikowano

Spróbuj tego od kamera wczoraj sprawdzałem i mi działa

metin2mod.tk/downloads.html

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Nie wiem czy w ogóle cokolwiek będzie działać , :) Jest to serwer sieci Xenox , więc jest to prawdopodobnie zabezpieczone :P

Ale warto próbować :) jest tam taki sam system łowienia jak an PL'u ?

Może jakiś FB z Pla zadziała ? :D

74728028303046433710.png

Opublikowano

Spróbuj tego od kamera wczoraj sprawdzałem i mi działa

metin2mod.tk/downloads.html

Tego wypakowałem jak trzeba wszystko fajnie , ale włączam metka wyskakuje FB loguje się i już przy wybieraniu postaci wyłącza się FB i kasuje mi się plik login.py który wcześniej wypakowaliśmy

Opublikowano

@up u mnie też ten plik się kasuje ale wszystko normalnie działa przed chwilą specjalnie patrzyłem i wszystko jest ok. Spróbuj drugiego sposobu który jest dołączony i opisany w tej paczce jako dokument..

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

@up u mnie też ten plik się kasuje ale wszystko normalnie działa przed chwilą specjalnie patrzyłem i wszystko jest ok. Spróbuj drugiego sposobu który jest dołączony i opisany w tej paczce jako dokument..

Ten 2 sposób też już próbowałem ale jak wybieram select to odrazu zamyka mi się metek i ten hack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...