Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołgi Chińskie

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

1.W którą linie chińskich medów iść ?

2.Które medy chińskie nie tracą kasy na XIII Tierze?

3.Czy biorą je na Kompanie oraz na CW

4.Jak grać takimi Medami?

5.Jak grać Type 34 bo zbytnio nie przypadł mi do gustu ten czołg jak ta maszynką grac ?

6.Warto zostawić 59-16 na kompanie?

7. I czy 59-16 przebija XIII tiery ?

UWAGA: Ciężkie czołgi mnie nie interesują chińskie ponieważ to sa podróby Ruskich i są durne moim zadaniem . Jeśli kogoś obraźilem tą kwestią to Przepraszam . Proszę o szybką odpowiedz . Poda ktoś jakiś poradnik jak grać medami ? był bym wdzieczny . ;p

Poszukuję ludzi do klanu . Klan nie jest mój ale Dowódca to mój kolega to przyjmie każdego co ma XIII i troszke nabite na IX.

Kontakt : skype xdawidekxxx . Nick na World of Tanks RobinHoodZgreds . Zapraszam. Nazwa Klanu BurkinaFaso .

Opublikowano

1 jest jedna linia medow

2jak potrafisz grac to nie stracisz

3 raczej nie

4najlepiej wspierac cieżkie czołgi jak widziszże prrzeciwnik strzelił wychylic sie oddac w niego strzał tylko uważaj na innych albo zajeżdzac ponieważ sa zwrotne ja akurat jestem zadowolony z wz132 na plusie czesto jest a wz 131 to na nim nawet do 25 tysiza bitwe na czysto bez premi a na tych lightto graj żeby jak najdłużej przeżyc podswietlajac wrogow to masz wtedy gwarantowaną bitwe na +

5 na typie 34 gra sie podobnie jak na t-34 czyli szybkostrzelny ok 2 sec rel 110 penetry to wiec przebijesz wiekszosc czołgow swojego tieru

najlepiej nim grac na zajeżdżanie ponieważ jest zwrotny i nawet szybki i unikac wszystkich strzałow bo niestety papierowy pancerz

6 i 7 na kompanie raczej niebiora bo dobry on nie jest słaba penetra czasem sa kłopoty z przebiciem arty 8 t ale moim zdaniem tojest najgorszy chinczyk i trzeba go przebolec :) mysle że pomogłem jak cos bd chciał wiedziec jeszcze napisz do burbon13 to chętnie pomogę

Opublikowano

1. Jedna lina tylko jest.

2. Zależy od umiejętności grania Medami.

3. 121 to bardzo dobry med na CW - mobilny, dobrze opancerzony, z dobrym działem. Pusherzy zawsze się przydają.

4. Tak jak innymi, tylko pamiętaj! Nie masz depresji działa!!! Znajduj płaskie tereny, wspieraj HT, graj na drugiej linii.

5. Wyjedź, strzał, chowaj się. Na czołgi pokroju KV-1 karuzela.

6. Nie, jeżeli masz coś zostawić, to WZ-132.

7. Da radę, ale tylko od tyłu, lub w przypadku niemców - od boku. Wiesz gdzie strzelać, to przebijesz. Ja nim przebijałem bez problemu T8.

Jak coś, to pisz priv/pisz w Wocie - mam taki sam nick jak na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...