Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeathNote i strona animeon

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Taak... przekonali mnie :D

Chciałbym zacząć od MPCforum.

Znalazłem stronę animeon, jednak nie wiem jak się odnaleźć i od czego i jak to zacząć ... więc pomocy ;D

Opublikowano

animeon nie polecam zbytnio wielu tytułów brak i trochę odc nie działa, normalnie polecałbym animezone ale nie działa teraz xD na gół jest to jedna z lepszych stron, więc ostatnia opcja to anime shinden mają dużo anime w HD i zazwyczaj własne dobre tłumaczenie ale są anime gdzie odc nie działają.

Tutaj death note w HD, jak nie oglądałeś anime to na początek wystarczy przełamać japoński o ile cię drażni jak nie to wystarczy się wczuć w klimat death note xD

http://www.anime-shinden.info/1898-death-note-online.html

NJxbd4x.png

Opublikowano

Tutaj masz wszystkie odcinki:

http://animeon.pl/anime/death_note/

Tak jak Vasto, polecam ci animezone. Ostatnio nie działa, to wtedy zostaje animeshinden.

OSTRZEGAM: w ostatnich odcinkach death note napisy nie nadążają za dźwiękiem, mimo to anime jest jednym z najlepszych. Polecam

Opublikowano

Jeśli chodzi o death note polecam shinden bo to chyba jedyny serwis który ma go w hd z tych znanych polskich.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Death Note w HD nie obejrzysz, bo to anime z 2006 roku. Istnieją jedynie pewne rekonstrukcje, ale do netu najczęściej upane z hiszpańskimi napisami. AnimeON jest dla mnie świetnym serwisem. Nie spotkałem się jeszcze ze zbyt dużą ilością niedziałających odcinków (może raz mi się zdarzyło, ale to przez przeciążenie serwera, które po paru minutach minęło).

Adres do pierwszego odcinka (nad odtwarzaczem masz kolejne, wystarczy kliknąć):

http://animeon.pl/anime.php?type=player&episode_id=3832

Jakość bardzo dobra, więc śmiało tam możesz to oglądać.

PS: Świetny wybór :D

PS2: Osobiście uważam, że Death Note posiada najlepszą ścieżkę dźwiękową spośród anime, które oglądałem. Przysłuchaj się im i sam oceń, jak dobrze muzyka pasuje do sytuacji i jak dobra jest sama w sobie. Pamiętaj, kto ci DN polecał, a jeżeli będziesz chciał w następstwie obejrzeć jeszcze coś świetnego, kultowego to pisz i pytaj :ninja:

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Nie polecam ogladania na tych chujowych stronach, lepiej pobrac na kompa i wtedy ogladac

DN jest stary, wiec na luzie znajdziesz wrzutke do 10 gb, tyle znajdziesz na dysku

nyaa.eu

1342269791-U312181.jpg
Opublikowano

pobierz sobie po ang z torrentów i dograj napisy. Od niedawna tak robie i polecam.

Opublikowano

Moj kolega mi na Chomikuj Death Note sciagnal szybko i wszystko ladnie w Hd z napisami ;3

@EDIT

Gdyby komus bardzo zalezalo to bym mogl udostepnic paczke i pomylka to nie w Hd

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...