Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupowac T-150 ?

ekser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mnie wkurw*ają takie pytania... Jak chcesz pójść w is-4 to kupuj, jak nie, to po co ci on? Nawet nie napisałeś o co ci chodzi, czy pod względem zarobków czy czego.

2815676267.png

Opublikowano

Shoobe bardzo dobrze napisał. Jeść dzisiaj kolacje ? To zależy odemnie. Jeżeli bym nie był pewien co do czołgu, spytałbym czy fajnie się nim gra, jak z zarobkami i matchmakingiem, a ty ? Nic. Kupować ? Ja na twoim miejscu bym kupił, ale na przyszłość lepiej konstruuj swoje wypowiedzi !

Opublikowano

może i jest klocowaty, ale za to ma dobry pancerz i bardzo dobre działo. Osobiście mnie gra się nim bardzo dobrze.
KV-1S też jest bardzo dobry, działo ma świetne, pancerz gorszy od T150.
Moja rada: jak się nie możesz zdecydować to kupuj obydwa ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Ja bym brał T-150 [mam już st-1].

Jeśli znasz weakspoty i wiesz jak kontować to nie ma na ciebie mocnych jak rzuci cię na 6 tiery.

Działo dobre.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Ja bym brał T-150 [mam już st-1].

Jeśli znasz weakspoty i wiesz jak kontować to nie ma na ciebie mocnych jak rzuci cię na 6 tiery.

Działo dobre.

O KUHWA

SKAD MASZ ST-1???

TEZ CHCE

MYSLALEM, ZE JEST TYLKO ST-I

Btw, po co weakspoty?

Penetra i tak wystarcza z nadwyzka.

@top

Fajny czolg

KW-1S przyjemniejszy w grze, ale wg mnie T-150 lepsze.

shoob.png

Opublikowano

ST-I NIE ST-1

KURDE

STALIN IÓZEF

NIE STALIN 1

Kiedy wy się nauczycie...

T-150:

Mobilny, z genialnym działem, dobrym pancerzem, szczególnie wieży, której nie przebijam ISem-3.

Opublikowano

Jezuniuu...,Jaki ułom za przeproszeniem

ST-1 to to samo co ST-I

Bo I to rzymska cyfra 1...

Weakspot-słaby punkt czołgu...

Primo, napisalem "po co" a nie "co to"

Po drugie:

ST - STalin

I - Iosef

Wargaming sie prawdopodobnie myli

KW-1S S jest od Stalina

IS Iosef Stalin

itp itd

Moim zdaniem jak chcesz isc wyzej to najpierw odkryj rubryke z kv-1s. mam i kv-1s i kv-2 i t-150 i moim zdaniem t-150 najslabszy z tych trzech.

1 vs 1 T150 wygrywa z oboma

shoob.png

Opublikowano

To nie jest temat do rozmowy o ST-I ale o t-150, @Up nie do końca, jak kw-2 załaduje golda na trollu to t-150 może się pożegnać

2815676267.png

Opublikowano

To nie jest temat do rozmowy o ST-I ale o t-150, @Up nie do końca, jak kw-2 załaduje golda na trollu to t-150 może się pożegnać

E tam, to juz filozofia.

T-150 zwykle strzal przezyje, a kw-2 karuzele da sie T-150 zrobic xD

Albo stanac z nim wieza w wieze, wtedy KW-2 gowno zrobi

@UP z twoim skillem w wocie cieżko będzie wygrać nawet z V tierem <3

Co do tematu. T-150 to według mnie najlepszy 6 tier.

Tylko trzeba wiedzieć nim jak grać [sidescrap].

Bo to jest najlepszy 6 tier.

MÓJ SKILL? BUAHAHAH

CIEKAWE, ŻE JAK GRALIŚMY PLUTON, TO W WYNIKACH NA KONIEC BYŁEŚ KILKA MIEJSC PODE MNĄ

W KAŻDEJ BITWIE xD

WIĘC SIĘ NIE ODZYWAJ :*

kv-1s wiele razy rzowalilem t-150 sam na sam ;]

To widać z noobami grałeś.

shoob.png

Opublikowano

@UP z twoim skillem w wocie cieżko będzie wygrać nawet z V tierem <3

Co do tematu. T-150 to według mnie najlepszy 6 tier.

Tylko trzeba wiedzieć nim jak grać [sidescrap].

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Na T-150 robi się hulldown, a nie bawi jak w KV-4 lub w Niemiaszkach w Sidecrapa.

Mati0s - please, mówisz to, mając od niego lepsze czołgi i gorsze staty... Proszę.

T-150 jest moim zdaniem świetny i tylko M6 (moim zdaniem) może się z nim równać. KV-1S nie ma szans z T-150 (epickie bitwy pokroju - zostaje sam z 2 T4 na 2 T6, jeden T5 i jeden T4, zabijam ich i kapuję bazę)

T-150 nie ma równych (chyba że M6). Na zawszę pozostanie on w moim sercu.

Opublikowano

Na T-150 robi się hulldown, a nie bawi jak w KV-4 lub w Niemiaszkach w Sidecrapa.

Mati0s - please, mówisz to, mając od niego lepsze czołgi i gorsze staty... Proszę.

T-150 jest moim zdaniem świetny i tylko M6 (moim zdaniem) może się z nim równać. KV-1S nie ma szans z T-150 (epickie bitwy pokroju - zostaje sam z 2 T4 na 2 T6, jeden T5 i jeden T4, zabijam ich i kapuję bazę)

T-150 nie ma równych (chyba że M6). Na zawszę pozostanie on w moim sercu.

się wzruszyłem albowiem mówisz rację chociaż mi on do gustu nie przypadł. Mati0s przygarniał kocioł garnkowi a sam smoli (chyba tak xD) no i co z tego że masz 5k bitew jak lamisz. Pojedynek M6 vs T-150 trudno ocenić kto może wygrać. Stawiałbym na M6 ale co kto woli.

Ale nie kiedy KV-1S ma szansę z T-150... no chyba że go ogarniasz to odwrotnie.

Sig.png

Opublikowano

Ja lamie? Jeśli nie wiesz i nigdy ze mną nie grałeś to za przeproszeniem się odpierdol.

Grałem z olkiem222 i powiem, że gra średnio.

Co do t-150 vs. M6. Zawsze jak go widzę na randomkach nie mam problemu z przebiciem.

Po 2 Sidecrapaca robi się gdy chce się wyciągnąć strzał od przeciwnika gdy np. jesteś 1 vs 1.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Gra dobrze, z pewnością lepiej od ciebie. Masz gorsze staty od niego... To chyba o czymś świadczy. A Sidecrapa robi się tylko w mieście, kiedy możesz wystawić bok... Na pustej przestrzeni to gówno, a nie sidecrapa zrobisz...

Opublikowano

Gram DUZO lepiej od ciebie.

Ale moim zdaniem w T-150 robi sie hulldown.

W sidecrapy mozna sie bawic, ale przodem tez nie jest zle.

Tym czolgiem mozesz kontowac nawet tylem.

shoob.png

Opublikowano

Gra dobrze, z pewnością lepiej od ciebie. Masz gorsze staty od niego... To chyba o czymś świadczy. A Sidecrapa robi się tylko w mieście, kiedy możesz wystawić bok... Na pustej przestrzeni to gówno, a nie sidecrapa zrobisz...

Side-scrap tylko w mieście, dokładnie. Na otwartej przestrzeni można kątować (ok.20stopni odchyłu kadłuba do przeciwnika) ale nie wiemy czy zawsze to wyjdzie. Przeważnie chowa się brzuch, na właz dowódcy nie ma mocnych. Można tylko ruszać wieżą i całym czołgiem. Ogólnie T-150 jest bardzo dobrze opancerzony i nie ma co dyskutować w tej sprawie dalej.

Opublikowano

@up ty jesteś ułomem ;] Ten czołg nazywa się ST-i a nie ST-1, rozumiesz? i, a nie jeden.

ST-i A nie ST-1 lub ST-I jak kto woli ale ST-i

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...