Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura BM solar

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko odnośnie tego czy warto zakładać nową postać, która będzie Sura BM na serwerze Solar. Nie zakładałbym tego tematu gdyby nie to że wbicie 3xG Surze zajmuje ponad pół roku :P Chyba, że ktoś ma swoją firmę, zakupi sobie zwoje i w jeden dzień może mieć nawet 5xg oby tylko miał lv :P Tak więc :

- Czy warto robić sobie na Solarze nową postać która będzie Sura BM ?

- Bardziej opłaca kupić się Sure BM na allegro ?

- Co byście mi radzili ? Nwm np kupić SM i zwoje :P

PS. W chwili obecnej mam Sure WP 35lv jutro kolega podexpi mnie do 40lv żeby robić biologa potem do 75 no i mam dropka tak, że o kase się nie martwie

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko odnośnie tego czy warto zakładać nową postać, która będzie Sura BM na serwerze Solar. Nie zakładałbym tego tematu gdyby nie to że wbicie 3xG Surze zajmuje ponad pół roku :P Chyba, że ktoś ma swoją firmę, zakupi sobie zwoje i w jeden dzień może mieć nawet 5xg oby tylko miał lv :P Tak więc :

- Czy warto robić sobie na Solarze nową postać która będzie Sura BM ? Jeśli masz chęci to spróbuj grać surą bm. Przynajmniej KU nie jest tak drogie jak u Wojownika.

- Bardziej opłaca kupić się Sure BM na allegro ? Jeśli chcesz grać postacią dla samego siebie (dla rozrywki) to nie kupuj, bo to nie jest to samo co wbić poziom, zrobić eq samemu.

- Co byście mi radzili ? Nwm np kupić SM i zwoje :P To zależy czy masz trochę kasy na IS'a.

PS. W chwili obecnej mam Sure WP 35lv jutro kolega podexpi mnie do 40lv żeby robić biologa potem do 75 no i mam dropka tak, że o kase się nie martwie

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Tzn chodzi mi o to czy warto robić Sure BM bo wbicie 3xG to ok pół roku. No a co do satysfakcji to EQ żaden problem tylko problem jest w Skilach i misjach :P

Opublikowano

- Nie warto,ponieważ BM ciężko się dorobić (drop kd / ulepków etc.) Musisz zrobić na początek WP'ka

- Jak kupisz gotową postać to zero satysfakcji z gry

-Kup lepiej na allegro yangi

805491408806070489277.png

Opublikowano

Up pisał że ma dropka.

1.Grać się jak najbardziej opłaca. Surą bm gra się bardzo dobrze ;)

2.Odradzam Ci kupowanie postaci na allegro. Lepiej robić wszytko samemu.

3. Jak chcesz to kupuj. Będzie szybciej.

73622215203087586443.jpg

Opublikowano

Tzn mam taki plan tzn zaraz zakładam nową postać która będzie nazywała się FeHnE ( żółci ) Sure BM :P Exspie ją do 35lv aby zrobić konia i czytać biologa i przez cały miesąc czytać ku. Potem kupuje IS za 200zł i robie skile m7-m8 exspie konto do 65lv i EQ: P

Opublikowano

jak robisz postać do pvp to polecam ci archera archer jedzie bm jak chce ;d a co do kupywania na allegro to postacie się opłaca kupić ze skillami taniej ci wyjdzie niż na wydawanie is

Opublikowano

Panowie po ile może chodzić Sura BM 70-75lv 2xP 2xM10 języki M1 poli G10 bez EQ Solar ? Proszę o podanie ceny w PLN.

Opublikowano

Panowie po ile może chodzić Sura BM 70-75lv 2xP 2xM10 języki M1 poli G10 bez EQ Solar ? Proszę o podanie ceny w PLN.

Jeśli chcesz poprosić o wycenę to stosuj się do generatora.

http://www.mpcforum.pl/topic/391673-generator-tematow-z-wycena-itemkow-i-postaci/

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Omg a nie można już w tym temacie ? To co ja mam teraz otwierać 20 tematów i każdy do czegoś innego ?

Opublikowano

1. Tak (tanie KU i w miarę łatwy exp do 65lv
  2. Jeśli chodzi o BM z 3xG i bojem to pewnie, że lepiej kupić :P
  3. Zamiast SM kup yang na allegro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...