Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Private] Serwer

GrAvItY1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admin napisał że najpierw chce odbugować Arene żeby każda klasa nie biła z procy potem odbuguje itemy w shopach więc czekajcie!

nostaleh.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hahaha łączyć się z hamachi żeby pograć w grę via www. żenua ;D. Jeśli serwer padł już to już nie wróci na 100% daje wam tą gwarancję chyba, że wróci xD ale w nowej wersji :).

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Opublikowano

Hahaha łączyć się z hamachi żeby pograć w grę via www. żenua ;D. Jeśli serwer padł już to już nie wróci na 100% daje wam tą gwarancję chyba, że wróci xD ale w nowej wersji :).

powtarzasz się łamago mała, to był serwer no-hamachi jakbyś wiedział.

Opublikowano

powtarzasz się łamago mała, to był serwer no-hamachi jakbyś wiedział.

Wyzywać to ty se możesz kolegów z podwórka szmato niedomyta :). Powtarzam się? Gdzie to napisałem, pokaż.

Opublikowano

Wyzywać to ty se możesz kolegów z podwórka szmato niedomyta :). Powtarzam się? Gdzie to napisałem, pokaż.

Ty nic nie pojmujesz lapsie, dziecko z podstawówki przyszło i niby jedzie kazdego szmatko. ''Juz , juz'' smiac mi się chce z Ciebie a twoja ortografia to szczyt kurestwa.

Opublikowano

Ty nic nie pojmujesz lapsie, dziecko z podstawówki przyszło i niby jedzie kazdego szmatko. ''Juz , juz'' smiac mi się chce z Ciebie a twoja ortografia to szczyt kurestwa.

Mógłbym prosić o zamknięcie tematu? Nikt tutaj w sumie się nie wypowiada, a przyszło jakieś coś i musi wyzywać od najgorszych chociaż do tych "ku*ew" sam się zalicza. Moja ortografia? A dziękuję, szkoda, że ty nie możesz się tym pochwalić.

Opublikowano

Spoko spoko, wyraziłem swoje zdanie tylko i odrazu dostałem, współwłaściciel serwera nie umie przyjąć godnie krytyki.

Opublikowano

Proszę, nie kloccie sie w tym temacie, nerwy w konserwy ;)

Niestety warny polecialy i jesli nie poskutkuja to wlepie bana ;/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Spoko spoko, wyraziłem swoje zdanie tylko i odrazu dostałem, współwłaściciel serwera nie umie przyjąć godnie krytyki.

;

Jakbyś wiedział że postawienie takiego serwera to mase pracy.

Opublikowano

;

Jakbyś wiedział że postawienie takiego serwera to mase pracy.

Kolego stawiałem serwery począwszy od Tibi aż do Cabal'a Online, więc nie mów, że tego nie wiem. Jakby nie było jeśli po przeczytaniu jednego negatywnego komentarza puszczają Ci nerwy to ja życzę Ci powodzenia z utrzymaniem jakiegokolwiek serwera :). Nie to nie był sarkazm.

@edit

Nie wiem czemu tylko ja dostałem warna...

Opublikowano

Dobrze ci tak, trzeba było nie klnąć

Bo ja niby zacząłem, zresztą tylko ja?

nvm

Opublikowano

Kolego stawiałem serwery począwszy od Tibi aż do Cabal'a Online, więc nie mów, że tego nie wiem. Jakby nie było jeśli po przeczytaniu jednego negatywnego komentarza puszczają Ci nerwy to ja życzę Ci powodzenia z utrzymaniem jakiegokolwiek serwera :). Nie to nie był sarkazm.

@edit

Nie wiem czemu tylko ja dostałem warna...

No nie wiem, jakoś to nie jest związane z serwerami gier WWW. Nie doceniasz żadnej pracy kolego, tylko umiesz krytykować.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...