Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Muay Thai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.

Czy nie jestem może za słaby/za chudy, aby trenować muay thai ?

Mam 16 lat, 187 cm wzrostu i ważę 77 kg. Jestem chudy jak patyk. Chciałem przytyć, ale to nie możliwe. Zjadam 3 obiady, potrafię zjeść 11 kanapek za jednym razem, godzinkę później kolejne 10 xD

Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Nie nie jesteś, w mt ważny jest zasięg ramion, 187 jesteś dość wysoki, z czego będziesz miał przewagę nad przeciwnikami z grupy wagowej. Z resztą zawodnicy mt to patyki, nie wszyscy ale przyjżyj się większości. Co do posiłku to 11 kanapek czy 100 kanapek nie jest w żaden sposób miarodajne. Można zjeść kanapki z masłem a można jeść kanapki z filetem czy coś. Także musisz to wszystko bardziej sprecyzować.

1367691812-U475005.png

Opublikowano

To dobrze, bo dzisiaj kumpel mi nagadał ( chodzi na karate ), że jestem za chudy i mnie tam zabiją. Mówie mu, że Ci właśnie najchudsi mają największe szanse. Niestety, upierał się, że jest najmądrzejszy.

Achh pierwszy trening już w piątek ;d

PS: Kojarzy ktoś klub "palestra" ?

Opublikowano

Każdy jeden będzię Cię przekonywał do sportu który sam uprawia, przez to czuje się bardzo zajebisty, pewnie z czasem sam będziesz tak robił :)

1367691812-U475005.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...