Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Na Iphone'a Już Za Moment :d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawostka: jedna z najpopularniejszych "drugoligowych" gier MMO doczeka się wkrótce wersji na iPhone'a. Jeśli pomysł chwyci, to przewiduję masowe konfiskowanie telefonów Apple'a przez nauczycieli w polskich szkołach.

Wiadomo - MMO to zdradliwe dziadostwo i jak się człowiek wciągnie, to nie ma przebacz. Owszem, Tibia na telefony komórkowe dostępna jest już od jakiegoś czasu, ale w obliczu olbrzymiej popularności telefonu Apple'a dopiero teraz możemy oczekiwać prawdziwego boomu na granie w Tibię pod ławką.

Klient powinien być dostępny w pierwszym kwartale przyszłego roku. Sterowanie będzie w pełni dotykowe, lecz niestety zdaje się, że do poruszania służyć będzie wirtualny d-pada. Średnio wygodne rozwiązanie.

IMG_0070.png

IMG_0073.png

IMG_0064.png

źródło http://www.gamezilla.pl/content/tibia-na-iphonea-juz-za-moment

Opublikowano

Pro Hardcore dla tych którzy lamia sobie ręce i nogi żeby nie iść do szkoły bo muszą grac w TIBIE !!

to będzie istne szaleństwo hehe

2648aea7.gif

418505.jpg

Opublikowano

Ciekawe ile to będzie jadło pkaietów. Bo na razie mobilny net nie jest tani. chyba, że wifi ale wszedzie nie ma

Opublikowano

Jestem szczęśliwym posiadaczem iphona ;]. Na pewno ściągnę tibie ;]. Kiedyś mnie wciągnęła ale ta wygląda o niebo ładniej ;]. Na szczęście wifi w telefonie jest, w ruterze domowym bez przewodówka jest, do szkolnego internetu podłącze się bez problemu (Lapotopy w sali informatycznej działają przez sieć bezprzewodową pewnie niezabezpieczoną znając moją szkołe)

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam to w szkole tak bire mojego i-phone z wifi idę za szkolę podchodzę do ogrodzenia i łapie sygnał z sali informatycznej xD net za darmo w całym holu jest bo sala od infy jest po środku (1/2 lekcji mam w tym sektorze xD)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...