Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywala Ciagle Z Metin2

pakitko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem nowy i jeszcze nie ogarnolem forum i mam pytanie od jakiegos czasu ciagle mnie wywala jak gram na mh 5.0 i 1 hit oczywiscie na obejsciu gram bo tak na normalnym nie dzialaja wie ktos czemu juz nie dziala dobrze jak pare dni temu czy znalezliscie już sposób na to hmm pozdrawiam

Prosze nie krytykowac news tak samo jest jak wejde na normalnego metina i wlacze mh 4.1 co na kazdym serwie dziala

Opublikowano

no podziekowal ale wie ktos dlaczego tak wywala czy nikt nie wie nic na ten temat ;[ bo przeciez nie da sie grac nawet na spada ani normalnie tylko z wieksza szybkoscia na militku ;[ wogule ostatnio cos sie krzani ten metin ;[ pzdr i czekam az ktos cos bedzie wiedzial

Opublikowano

no podziekowal ale wie ktos dlaczego tak wywala czy nikt nie wie nic na ten temat ;[ bo przeciez nie da sie grac nawet na spada ani normalnie tylko z wieksza szybkoscia na militku ;[ wogule ostatnio cos sie krzani ten metin ;[ pzdr i czekam az ktos cos bedzie wiedzial

Opublikowano

Graj przez to obejscie

http://www.4shared.com/file/144082961/76eb16f/metin2_launcher.html

Jedyny działający TRADEHACK <<CLICK>>

animey.gif

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...