Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]"Lubię To !"

szelkoffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest parę sekund poprawić... Oczywiście jestem na tak.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ale pisze tam szelkoffy lubi 68 osób, a ja wcale nie lubię 68 osób. :)

Nie zrozumiałeś może tego - to jest to samo co "szelkoffego lubi 68 osób" ale i tak wtedy będzie źle, bo zawartość jest lubiana a nie sam user.

Tak.

Opublikowano

Kiedyś właśnie zauważyłem, że jest błąd, ale są ważniejsze sprawy niż poprawiania takich drobnostek (wiele rzeczy nie zostało jeszcze zmienionych po aktualizacji forum np. statusy od razu po wejściu na profil, a nie jak jest teraz zakładka; a także brak informacji na profilu o tym ile się napisało tematów, ile postów, ile znajomych itd.)

Jak admini znajdą czas to jestem na tak (chyba oczywista rzecz).

Są ważniejsze problemy niż takie "drobnostki".Nie

haha no kurwa beka... "ważniejsze rzeczy" no to już długo robią te ważne rzeczy, ile razy było pisane żeby poprawić godzinę na forum (automatyczne ustawienie) i do tej pory nie działa to, a już dawno było o tym pisane, ale pomijając to (bo godzinę można sb jeszcze ręcznie jebnąć) wiele rzeczy do tej pory nie naprawiono, więc albo ktoś leci w kulki i nie czyta tematów w tym dziale albo się po prostu nie chce bo nie wierzę żeby każdy admin miał tak zajęte ręce żeby nie mógł poświęcić kilka minut na tę sprawę...

Po drugie to temat był założony 14 maja i nikt z administracji go nawet nie zatwierdził tylko dalej sobie jest, nikt w ogóle z adminów się nie wypowiedział że jest na tak/nie po prostu jakby nie czytali go i jest więcej takich tematów gdzie wypowiedzi jest jeszcze więcej...

Wiem że robią inne rzeczy takie jak warny, raporty itd. ale to też trzeba brać pod uwagę, a jak sobie nie radzą to zawsze mogą rekrutować nowych do pomocy w końcu jest nas 800 tysi. rąk do pomocy nie zabraknie.

Ja jestem na TAK.

Opublikowano

haha no kurwa beka... "ważniejsze rzeczy" no to już długo robią te ważne rzeczy, ile razy było pisane żeby poprawić godzinę na forum (automatyczne ustawienie) i do tej pory nie działa to, a już dawno było o tym pisane, ale pomijając to (bo godzinę można sb jeszcze ręcznie jebnąć) wiele rzeczy do tej pory nie naprawiono, więc albo ktoś leci w kulki i nie czyta tematów w tym dziale albo się po prostu nie chce bo nie wierzę żeby każdy admin miał tak zajęte ręce żeby nie mógł poświęcić kilka minut na tę sprawę...

Po drugie to temat był założony 14 maja i nikt z administracji go nawet nie zatwierdził tylko dalej sobie jest, nikt w ogóle z adminów się nie wypowiedział że jest na tak/nie po prostu jakby nie czytali go i jest więcej takich tematów gdzie wypowiedzi jest jeszcze więcej...

Wiem że robią inne rzeczy takie jak warny, raporty itd. ale to też trzeba brać pod uwagę, a jak sobie nie radzą to zawsze mogą rekrutować nowych do pomocy w końcu jest nas 800 tysi. rąk do pomocy nie zabraknie.

Ja jestem na TAK.

I takie coś rozumiem, zgłaszam kandydaturę matheo na GM'a :D

Wreszcię ktoś poważnie się tutaj wypowiedział, a nie nabijanie posta. :)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc na forum jestem już dość długo, a w życiu nie najechałem na to pole i nie przeczytałem tego tekstu :ninja:

Więc to trochę podchodzi pod perfekcjonizm <Rozgląda się po pokoju>, a wg. mnie jest on niepotrzebny.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zmieniłem. Sądzę, że xxx otrzymał xxx "Lubię to" będzie najestetyczniejszą formą, ponieważ nie możemy pisać tylko postach, bo `Like'i` nie są przyznawane tylko w postach, ale też w blogach filmach itp.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...