Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę uruchomić MU! proszę o pomoc

fryteczka934

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZeść mam problem który polega na tym że gdy instaluje Mu jest wszystko ok wchodzę w Internet explorer (najnowsza akualizacja) loguje sie i klikam PLAY wyswietla mi sie okno startowe gry ale gdy naciskam GAME PLAY to okno znika i gra sie nie uruchamia

Moj sprzet to:

Laptop firmy TOSHIBA

Procesor : Intel® Core i3 CPU

Typ sytemu : Windows 7 64 bit

Prosze o szybką pomoc :(((

wrazie czego moje gg to 3509408

Opublikowano

Podaj model karty graficznej.

Dobierz do niej odpowiednie sterowniki. Napomnę tylko, że gra ma wiele problemów na zintegrowanych grafikach w laptopach. O ile takową masz

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

witam, tez mam win7, i nawet raz gra mi weszla do okna startowego ale byl komunikat ze gre mozna odpalic tylko przez strone www, nie da sie tego jakos obejsc?

Opublikowano

też miałem ten problem i trzeba anty wirusa wyłączyć i zapore systemu windows cos takiego

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

witam, tez mam win7, i nawet raz gra mi weszla do okna startowego ale byl komunikat ze gre mozna odpalic tylko przez strone www, nie da sie tego jakos obejsc?

A dlaczego nie odpalasz przez stronę www ?

To jest wymagane.

Opublikowano

bo przez www czesto mi sie po prostu nie wlacza, naciskam game start i tyle

zaktualizuj IE, sprawdź czy antywirus/firewall nie blokuje żadnych procesów

Opublikowano

dz, jakos zadzialalo..

takie pytanie z innej beczki, gra ktos na globie jeszcze?

jest gdzies poradnik mowieacy o tym czym roznie sie f2p od p2p i ile kosztuje ?

Opublikowano

Dużo ludzi jeszcze gra na globalu, na valhalli znajdziesz wielu Polaków.

Ogólnie gra jest f2p. Oczywiście wiele rzeczy możesz kupić w is. Niema żadnego poradnika, sam musisz sprawdzić co oferują

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja grałem jak był reborn valhalli i na s6 ep 3 potem był s7 więc i wymagania większe a 13 letni komp od strony ramu nie ogarnął nawet ładowania.

Cen itemów ci nie podam bo to się mija z celem ostatnio jak lukałem na gc były 50% tańsze wingi chyba przez brak dupe.

Ale generalnie gra niby f2p ale masz webshop i każdy sobie coś kupuje mając przewagę nad tymi co nie kupiują nic przykład osoba A wydropi Blessa z pająka w dungeon zaciesz osoba B kupi full aa xbow ulepszy na 9 i użyje kolejnego dopalacza by ulepszyć od strzała na 15 zaciesz ^3.

Tutaj mały cennik apropo tzw full gold

100GP is 1$
1$ = 3,28009735

Seal of Wealth /Master Seal of Wealth 2100 // 150% / 200%
Seal of Healing 2640 / - // 150% / -
Gold Channel Ticket 1500 // 333%
Skeleton Ring 2200 // 30%
Pet Panda 3100 // 50%
------------------------------------------------------------------------------------
11540GP/30 dni od 2 lvl do 400 lvl = 713% exp = 115.4$/mies = 378,52zł
8900GP/30 dni od 400 lvl do 720 lvl = 613% exp = 89$/mies = 291,92

do tego full aa broń swego czasu 15k wcoin

Można grac bez kupywania niczego ale pomyśl chcę ci się lvl wbijać tygodniami a potem idziesz na hunt padniesz przez laga i wszystko stracisz w sekundę. Przy 408 lvl na swamp exp x30 15 min biłem bar na spocie w pt ci daje 7.5h na globcu bez bonusów mapa swamp. To nie wiem 1.7 roku bijesz 400 bez bonusów; wiesz to było fajne kiedy pro mapką do exp było lt8 a sety do dragon.

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam.

Mam problem z odpaleniem mu, mianowicie problem polega na tym, że odpalam grę i nic nie wyskakuje... Otwieram menedżer zadań i widnieje tam otworzona gra, ale jej nie ma  :D

Wyłączałem zapory, anty wirus, otwieram poprzez administratora, ustawiłem zgodność z win xp, ale nic to nie dało, nadal to samo. Może ktoś mi pomóc rozwiązać ten uciążliwy problem. Żaden server Mu mi nie działa.

PS. Brat ma ten sam system (win7) i śmiga mu normalnie tylko u mnie jakiś problem....

Opublikowano

Witam.

Mam problem z odpaleniem mu, mianowicie problem polega na tym, że odpalam grę i nic nie wyskakuje... Otwieram menedżer zadań i widnieje tam otworzona gra, ale jej nie ma  :D

Wyłączałem zapory, anty wirus, otwieram poprzez administratora, ustawiłem zgodność z win xp, ale nic to nie dało, nadal to samo. Może ktoś mi pomóc rozwiązać ten uciążliwy problem. Żaden server Mu mi nie działa.

PS. Brat ma ten sam system (win7) i śmiga mu normalnie tylko u mnie jakiś problem....

@guzaczek14 masz najnowsze sterowniki do karty graficznej? Btw następnym razem odśwież (co 24h) swój własny temat, zamiast takie "odkopy" robić ;) zapraszam http://www.mpcforum.pl/topic/1565007-mu-si%C4%99-nie-w%C5%82%C4%85cza/#entry13213142

Opublikowano

Witam.

@guzaczek14 masz najnowsze sterowniki do karty graficznej? Btw następnym razem odśwież (co 24h) swój własny temat, zamiast takie "odkopy" robić ;) zapraszam http://www.mpcforum.pl/topic/1565007-mu-si%C4%99-nie-w%C5%82%C4%85cza/#entry13213142

No sorrki ze jeszcze raz tu pisze ale pobralem sterowniki i nadal to samo ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...