Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu się nie uruchamia - okno się nie pojawia

guzaczek14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z odpaleniem mu, mianowicie problem polega na tym, że odpalam grę i nic nie wyskakuje... Otwieram menedżer zadań i widnieje tam otworzona gra, ale jej nie ma :D

Wyłączałem zapory, anty wirus, otwieram poprzez administratora, ustawiłem zgodność z win xp, ale nic to nie dało, nadal to samo. Może ktoś mi pomóc rozwiązać ten uciążliwy problem. Żaden server Mu mi nie działa.

PS. Brat ma ten sam system (win7) i śmiga mu normalnie tylko u mnie jakiś problem....

Opublikowano

Spróbuj dodać gre do DEP Prawy przycisk na Komputer-> Właściwości-> Zaawansowane ustawienia systemu->Wydajność,ustawienia->Zapobieganie wykonywaniu danych i tam dodaj main.exe z folderu.

PS. na jakim serwerze grasz ;d ?

Opublikowano

Spróbuj dodać gre do DEP Prawy przycisk na Komputer-> Właściwości-> Zaawansowane ustawienia systemu->Wydajność,ustawienia->Zapobieganie wykonywaniu danych i tam dodaj main.exe z folderu.

PS. na jakim serwerze grasz ;d ?

Też nić i robił już tak wcześniej.

No na razie na żadnym....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...