Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vTuT] Okradanie na multi ze skrzynek

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa na multi sprawdzałem !

p.s napiszcie czy dobrze nagrywam filmik co byście dodali lub zmienili, nie czepiajcie się że zaciągałem się powietrzem przez buzię ale mam katar.

Opublikowano

No chyba mało przydatne bo gdy ktoś ma zablokowaną skrzynkę to ma i duzego cuboida i nie postawisz zbiorniczka.

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

No chyba mało przydatne bo gdy ktoś ma zablokowaną skrzynkę to ma i duzego cuboida i nie postawisz zbiorniczka.

Zagraj na prawdziwym survivalu gdzie jest spawn tylko, jest pełno skrzynek i piecyków na terenach pvp wystarczy nodus i jest sie bogatym.

Opublikowano

Dzieki nie pomyslal bym sam o tym :P

btw to dziala na serwerach z LWC. jedynie co wymagane to miec mozliwost ustawienia tych rzeczy kolo skrzyni

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Działa na multi sprawdzałem !

p.s napiszcie czy dobrze nagrywam filmik co byście dodali lub zmienili, nie czepiajcie się że zaciągałem się powietrzem przez buzię ale mam katar.

ja zrobiłem wcześniej taki sam film tyle że pozwala na okradanie z lwc

następnym razem patrz czy na mpcforum nie ma podobnych tematów http://www.mpcforum.pl/topic/931882-tut-jak-okrada-skrzynie-z-zabezpieczeniem-lwc/

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

@up po pierwsze to co w filmiku przedstawione jest to mechanizm i na lwc nie działa bo od razu znika hooper a po drugie ja nigdy nie słyszałem o PSPMagister. on też prezentował taki film? jeśli tak to nie wiedziałem

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

@up myślisz że z hacków to tylko nodus jest? jest wiele innych i nodus jest niedopracowany
edit: to nie hacki tylko bugi na serwerach minecraft

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...