Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zatruty miecz +9 31 za 50 sr?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie bo mam teraz trute +9 31 sr 8 omdl kd +4 i na moim serwie ktos dropnol trutke +2 50 sr i ma ja na sprzedaz. i Tu pytanie czy oplaca mi sie zaoferowac moja trutke za jego?

u1lc.png
Opublikowano

Jeżeli zrobienie jej na +9 oraz wsadzenie kd nie będzie problemem owszem opłaca się różnica dmg będzie o wiele większa

Opublikowano

Bez zastanowienia zamieniaj.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Truta sr 50 po pierwsze jest cenniejsza,po drugie,nie jest trudno zrobić choćby na +6,a wtedy już przebije DMG Twojej truty.

Opublikowano

Ja bym wymienił też ze względu na to, że perły są teraz teraz mało co warte i ulepszenie truty nie jest już żadnym problemem.

Opublikowano

Zamień się, potem wystarczy ulepszyć (nie musisz od razu do +9) włożysz kd i masz bardzo dobrą trutę.

50 śr, a 31 to jest duża różnica.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zamień się, potem wystarczy ulepszyć (nie musisz od razu do +9) włożysz kd i masz bardzo dobrą trutę.

50 śr, a 31 to jest duża różnica.

Lepiej kd wsadzić podczas ulepszania bo nie tracisz na czyszczeniu z is.

Zamieniaj opłaca się jak najbardziej teraz jedynie białe perły coś warte...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Oczywiście, że zamień. Ulepszyć do +9 jest nieproporcjonalnie łatwiej przy aktualnych cenach pereł (nawet białych) niż wymixować podobne średnie w tej+9.

ZAMIENIAJ BEZ ZASTANAWIANIA

Pozdro :)

Opublikowano

Człowieku oplacaj na +9 będzie boskie dmg , i kd wbijaj poddczas ulepszania :)

Up2. Kolega ma racje na +4 napewno nie będzie 2 x dmg ale +9 to już będzie cudo :)

1341833700-U255743.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...