Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno kloca, minecraft.net, stary nick i mojang account...

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem. Dawno, dawno temu kiedy nie było kont Mojang założyłem sobie konto na minecraft.net. Wtedy dawało się wybierać nicki przy rejestracji, a nie przy kupieniu. Ja oczywiście wziąłem umotex12. Teraz nadeszła epoka konta mojang. Starego konta nie da się wywalić ani migrować na mojang bo nie kupiłem gry, a poza tym mam je na "ubocznego" maila o którym nikt oprócz mnie nie wie (przy okazji wspomnę, mają dziwną lukę w systemie- kiedy kupuję ze starego konta mam inne opcje płatności i inne okno sklepu niż na koncie mojang o.O).

Założyłem więc se nowe konto i zamierzam wreszcie kupić grę... no i mam pytanie- czy jak wybiorę sobie nick "umotex12" przy kupowaniu, to będzie że zajęty czy wejdzie do systemu? Proszę o odpowiedź, bo nicka wybiera się PO kupieniu gry i nie chcę mieć umotex13 czy 14 na przykład :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

bedzie zajenty nick niestety...

Jesli pomogłem daj +

Motywuje do dalszej pomocy innym...

:)

Opublikowano

A co zrobić aby tego nicka zlikwidować?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

napisz do mojangu z maila na którym zarejestrowałeś tamto konto na minecraft.net(nie mojang!) żeby ci je usuneli i już :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Nick będzie zajęty, jeśli chcesz go odzyskać:

napisz do mojangu z maila na którym zarejestrowałeś tamto konto na minecraft.net(nie mojang!) żeby ci je usuneli i już :)

647041416238306889721.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...